Hejdå helg

Så var helgen över för den här gången. Går så förbannat snabbt ju. Men bara tre veckor kvar till semester =)

Igår tog jag o Lady en båttur. Fick för oss att kasta i båten o åka ut o sola lite. Supermysigt. Mindre supermysigt när vi kom hem igen, vi är bruna som tomater båda två.
Orminvasion verkar det vara också. Först såg vi en orm som låg o solade på en sten. Sen kom en orm o simmade förbi båten, och idag plattade jag till en orm med bilen. Linda har ormskräck, stackarn. O fick se tre st på mindre än 24 h.

På kvällen drog vi med oss Boije på invigningen av arenan. Det var ju lite roligt, men är måttligt road av gamla gubbar som håller tal. Malena var ju underbar som vanligt, o Ledin poppade några bra låtar. Sen gick vi ner på stan o tog en bärs o kollade på folk. Sen gick vi hem o sov, o imorse åkte vi till mamma o åt frukost med dom. Sen åkte vi till Ladys päron o käkade grillat. Ladys pappa kände sig snäll så hon fick en båt av honom. Bara sådär ändå =)

Just det ja, jag tog sommarens första dopp idag i dypölen som vi kallar storsjön...
 
Nu ska vi packa ihop allting o röra oss söderut. Men bara sju katter. Känns lite konstigt att lillan inte följer med.

Harry-Jet

En sorgens dag.

Som började redan igår. Katterna har precis kommit in för kvällen. Harriet har ont i benet. Jag duschar. Linda blir orolig. Vi somnar efter ett tag. Imorse har hon fortfarande ont, kan inte gå, äter eller dricker inte. Hon ligger bara.
Vi drar in till veterinären och får vänta en halvtimme. Sen kommer vi in till mottagningsrummet. De klämmer o känner på henne, röntgar henne och säger att hon antagligen har blivit påkörd. Hennes höft är helt ur led, och höftkulan har hoppat ur sin position o ligger o skaver på benet. 

Vi ber om ett ärligt svar och får veta att hon antagligen kommer få men för livet och fortsatta problem. Efter ett tag har det jobbigaste beslutet fattats. Det blir bestämt att hon ska få somna in. Sköterskan rakar bort pälsen och sätter kanyl. Sen får lillmisse några sprutor i rapp följd. Det är lugnande, koksalt, sömnmedel och koksalt igen.
Sköterskan säger: Håll hennes huvud så det inte flyger upp när jag ger henne avlivningssprutan.
Jag lägger ena handen på huvudet och med den andra klappar jag hennes mage.
Hon ger henne 2 ml av en klar vätska. Det går några sekunder, och jag känner hur hjärtat slutar slå och andningen upphör.
Sköterskan tar fram stetoskopet och lyssnar; Nu hör jag inga hjärtljud mer, säger hon. Sen lämnar hon rummet.


Sov gott lilla vän






Muppar, Malena o massa missar.

Nyss hemkommen från stora staden. Har jobbat idag också. Carro är ju helt galen så varje dag blir ett nytt äventyr.

Helgen helt fullproppad med grejer...
Syrrans skitunge fyller fyra o ska ha kalas imorgon. Jag o Linda ska köpa kritor och kläder fick jag veta. Låter kul. Och knappt idétorka alls. Ska slänga till med min kreativa sida i leksaksaffären imorgon!

Sen ska vi till Storvik o lira brännboll o dricka bärs med Ladys gamla jobbarpolare. Hade totalt fallit ur minnet.

På Lördag är det invigning av Göransson Arena som gäller. Kika lite på Malena o Ledin.

På Söndag ska jag ligga i sängen halva dagen, sen ska jag packa in min fru o alla åtta katter i bilen o åka till Stockholm. Ja, du såg rätt. Åtta katter.

God Natt!


Slut

Sitter här, nerslagen i soffan o trött som ett slakt. Ska inte göra ett knop på hela kvällen. Jo, eventuellt förflytta mig till sängen o slockna där.

Igår var jag o käkade på ett thaihak med Therese o Johanna. Supertrevligt =) Sen lallade vi runt på stan ett tag, innan vi tubade hem. 

Idag kom Polisjenny förbi jobbet så vi gick ut o tog en sen lunch ihop o surrade lite. Stadig bit det där. Måste nog vara så om man ska fånga skurkar...

Nu har jag halva jobbveckan kvar. Onsdag o torsdag... Primörsallad o pannkaka... Huddinge o Odenplan.

Torsdag... Hemvändning till Viken o till min Lady L. Längtar o saknar.

Ordlista

Stockholm = Ganska stor stad med gigantiska klasskillnader, stressade halvfjollor som enligt sig själva borde befolka jordens yta.

Klasskillnad = Ett gäng dyngfulla A-lagare på en bänk. Fem tomma ölburkar o en trasig spritflaska. En karl 
ropar nåt ohörbart när jag trippar över Medis mot Södra Station kl 06.15 på tisdag morgon.
Versus
Snubben med backslick, Boss-kostym och egen helikopterplatta utanför sin feta villa i Saltsjöbaden.

Vänta, jag fick en vision. Sno ölburkarna av A-lagarna o ge dom till von Öfverklass. Blått tänkande...

Nu känner jag mig som en riktig liten rödstrumpa.













Lille plutten

Idag har vi varit på utställning i österbybruk. Den spöregnade o var skitkallt, men han skötte sig super =) 1:a i unghundsklassen o 1:a i konkurrensklassen. Kul kul. Fick jättefin kritik, inte ett gnäll om nånting.

Snart kommer min jättegravida kompis Jessica hit o ska grilla med mig o Linda. Hon ska ha en bebis om två veckor... Livrädd att ungen ska hoppa ut när jag är i närheten. Så jag har talat om för henne att här hemma ska det inte kläckas några barn. Hoppas den lyssnar... 
 
Imorgon åker jag tillbax till Big City igen. Börjar lessna ganska rejält på den där stan. Blir inte långvarig där heller. Dags att slå sig till ro snart?



Ledig

O det är såå skönt! =)
Idag ska vi till Gävle o kika lite, jag Lady L o Nettan.

Helgen blir lugn, kanske en sväng på hb imorgon med Jessica.

Imorgon ska vi till Österbybruk o ställa ut hunden. Kan bli kul. Hoppas det går bra bara =)

Måndag kväll

Jobbade över idag, så jag har inte varit hemma så länge. Ska köra långpanna imorgon, 7-20. Först lunch, sen har vi ett mingel på Odenplan.

I helgen hade vi Jörgen, Maria o Pierre här. Hur trevligt som helst =) Grillade o kollade på schlager, spelade schlagerspelet och var sen på Göta Källare. Skitkul! Dom är helt galna dom där tre.

Gick ju sådär för Malena, men jag tyckte hon var duktig ändå =)  Var inte värd en 21:a plats. Men Norge var ju väl värd segern. O han är ju söt som en kaka den där Alexander =) Men påminner han inte lite om Harry Potter? Hä hä..




Hello helgen

Då var jag färdigjobbad för den här veckan. Skönt =) Nästa vecka är bara tredagarsvecka.

Var på stan en sväng o glodde runt lite idag, tanten köpte en flaska rengöringsmedel (ovanligt va?) o sen tog vi Tbanan hem.

Imorgon ska vi sitta ute i solen om det blir nån sån. Annars får vi göra nåt annat roligt.

Linda håller på o färgar skallen i alla möjliga färger, men det blir nog fint när det är klart =)



Earth maaan =)

Har jobbat idag, som vanligt. Det var ganska kul. Sen när jag kom hem så hade Linda fixat jordgubbar m. grädde o glass =) Helt okej.

O så var vi på globen o handlade lite, o nu sitter vi här o glor på burken. I helgen kommer Pierre, Maria o Jörgen hit o kollar schlager o festar =)

Åh såklart att Malena fixade det. Var egentligen aldrig speciellt orolig. O hon sopade ju banan med alla ryssar =) Bra gjort.




Crappigt

Stackars alla som fick gå hem från Sandvik. Lider med er!

Kom in på skolan som jag sökte också, så det blir väl till att plugga i sommar. Roligt värre.

Åh ikväll tävlar Malena i första semin. Heja henne! =)

Måndag kväll 18.58 pip

Haft en helvetisk dag på jobbet. Fick bla. byxa upp 60 kilo firre... Det tog sin lilla tid kan jag ju säga.
Annars har det varit roligt o jobba med Carro (som vanligt). Hon är helt galen, finns inte en enda hämning i bruden.

Sen var jag o L o handlade mjölk o mat samt käkade på 20 minuter. Rekord?

Åh jag mitt klantarsel råkade låsa in diskaren i omklädningsrummet på jobbet. Där hade han fått suttit o väntat till en vänlig själ kom o släppte ut honom... Jag tänkte inte alls på det, utan var nästan hemma när Marcus ringde o sa att det inte var så snällt att låsa in små spanjorer... Sorry. Eller jag mena, el förlåto!


Cherry Coke

I love you!


Paaanik

Jag är så förbannat trött på detta!


Vilken jävla smäll!

Det jag ska berätta om nu kanske jag egentligen borde låta bli. Är ganska disträ o har lite småsvårt att göra fler än en sak på samma gång. Linda hade beställt en bok som kom på posten idag. Och vi skulle äta kycklingfilé.
Flatfia läser Lindas bok samtidigt som hon lagar mat. Hm...
I med kycklingen i stekpannan o på med plattan. Läser samtidigt. På sidan 88 hör jag nåt som fräser... Bläddrar vidare. Sidan 90... PANG!
Tändare är en sak som normalt inte ligger på spisen. Tändaren låg på spisen. Jag skruvar på fel platta. Tändaren blev överhettad och sprängdes med en ljudvåg på minst 200 decibel, och fick alla katterna inklusive Linda att ställa sig i givakt. Tusen delar från tändaren regnade över mig som fortfarande stod med bok i hand o inte fattade ett skit. Typiskt...


Nu kom Linda in med kaffekoppar som hon stoppat ner servetter o sugrör i... =) Jättefint...
Ikväll ska vi ta det lugnt o glo på burken och imorgon funderar vi på en tripp till Eskilstuna.







Idol-Ubbe

Alla som känner Urban vet ju att han har en förkärlek till sång, speciellt egenskrivna låtar. Han kan typ två ackord på gitarr, men det gör liksom inget =) I låten i det här inlägget använder han inte ett enda, men gitarren ser ju ganska snygg ut i handen på honom!

Han hade hoppats på att jag skulle anmäla honom till Idol när dom var i Gävle. Han berättade att han satt o väntade på en limousin som aldrig kom. Så jag gjorde det ända rätta o anmälde honom till Idol på nätet istället.

Eftersom jag vet att han läser min blogg så tycker jag att alla som läser det här inlägget kan droppa en liten kommentar till honom =)



Förresten, idag på jobbet har jag lagat o käkat struts... Det var konstigt.


http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.978369&selId=1.924472&currPage=19&renderingdepartment=2.34558/

Ny vecka

Blev en extra dag uppe i norr, åker tillbax ikväll istället. Borde fixa tusen saker,  men jag fastnade här.
Helgen var trevlig. Var hos Lindas päron o käkade igår.
Inflyttningsfest i lördags. Det var trevligt =)
Åkte på stryk av Marias 7-åring i kubb. Det känns bra.
Linda står o diskar o skrålar på en Agnes-låt. Låter sådär. Bra humör tror jag.

Nu ska jag ta tag i allt! =)


RSS 2.0