Bullar!

Idag har jag o Linda haft riktigt kvalitetstid med varandra, kan behövas ibland. Varit ute o glidit i hennes nya bil, sen har vi bakat en miljon kanelbullar o så har vi handlat o lagat mat.

Nu ska vi kolla på film o äta poppisar, sen slockna på soffan.Vem säger...?

"Undrar om Filip tror att vi bor ihop som kompisar...?"
Filmtips!

Såg My sisters keeper igår, tror det kan heta Allt för min syster på svenska. Kanske en av världens vidrigaste filmer.
Se!


Tjata!

Någon mer än jag som är dödligt trött på valtjatet?
Låt Sverigedemokraterna ha sin politik precis som alla andra får. Kolla exempelvis på KDs frågor, de är inte långt bort från SDs, ungefär samma skit. Men det är minsann ingen som gapar rätt ut för att dom får röster.

O en sak till. Det fjantigaste jag någonsin sett. Fejjangruppen; Om du röstade på SD i valet, ta bort mig som vän. Herre min jävla gud. Demokrati Sverige?!

Nä, låt oss slippa allt tjat på löpen eller skjut mig. Tackaaarr!


Frysa ihjäl + katt i tratt

Guu vad lägenheten är svinkall. Två tröjor o fryser som en isbjörn ändå!

Imorse lämnade jag katten till veterinären för hon har ju gått o gjort nya ungar. Men kommer icke på fråga, har ju nyss blivit av med de förra terroristerna. Funderar om det verkligen är en katt o inte en kanin. Så nu blir det trattkatt här hemma ett tag! =D

Sen blir det lunch med mamma, besök på banken o Gävle en sväng!
Outlandish

Resa bokad, 21 oktober, Sousse i Tunisien. Kante bli bättre!Hotellet

Foto av Primalife Sousse Karawan, Sousse


Megasuck =PIstället för att fråga om någon har rent mjöl i påsen så kan man fråga; "Vad har du i förrådet?"

Gissa vem som saat.

 

Finns jag?

Idag har jag jobbat med att dra vagnar. På Ikea.  
Varje gång man kommer till en passage där diskvagnen ganska precis går igenom så står det alltid en människa mitt i vägen. Personen i fråga glor på mig med tefatsögon, som om jag vore ett ufo med rymdskeppet i händerna. Men gör personen minsta ansats att flytta sig? Nej. Istället minskar vi den minimala passagen till helt oframkomlig, genom att sätta armarna i sidorna o vända sig åt ett annat håll. Jag vrålar "URSÄKTA MEEEJ" för full hals o kör vagnen i 180 samtidigt som jag hoppas (lite iaf) att alla hinner flytta sig.

En annan lite rolig indicent som hände var när jag skulle byta en full diskvagn mot en tom. Då står en unge på ca fem år och blåhåller i min tomma vagn som ska ställas dit. Nu ska jag ha den här vagnen säger jag. Ungen tittar storögt på mig och skakar på huvudet. Nu är det krig, tänker jag, lägger mig på hans nivå och drar. Han släpper. 1-0 till mig. Hah!

Idag är det ju som känt lördag, barnfamiljernas förlovade dag. Med barnfamilj medföljer ju ungarnas fordon, alltså vagnen. Dessa ska ju givetvis parkeras överallt. Helst i vägen för mig o mina diskvagnar. Mitt i gången där jag ska köra massor med tallrikar så står den parkerad. En gigantisk tvillingvagn. Of course.
Varje gång jag trippar förbi intar familjen stirra-ihjäl-ikeamedarbetaren-position. Men gör ingen ansats att flytta vagnen.
När jag för säkert elfte gången kör på tvillingvagnen lite demonstrativt med diskvagnen så hoppar familjens sjuåring upp och säger "Oj, förlåt, jag flyttar på den här". TACK! Dagens ungar har tamejfan mer vett än deras tillverkare.

Mina vänner, är jag osynlig?


Linda pratar i sömnen. Igen.

Linda: Akta dig för trådarna som blir när du ska ut o jobba extra.
Jag: Trådar? Extra?
(Hon pillar mig frenetiskt i håret)
Linda: Jag pillar dig i håret för annars kan trådarna äta dig. Trådarna på bitarna. Som blir...Zzz... när du jobbar...ZzzzZz. Extra. SNARK!


Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Feber o förkyld+ont i halsen IGEN. Tack o dra åt helvete. Är hyfsat less på detta nu.

Jag sitter iaf under duntäcket i soffan o glor ut genom altandörren. Ute spöregnar det och himlen har en konstig färg.

Igår var Carro o Jessica från jobbet här. Carro gick lös med saxen på mitt hår o det blev skitbra =) Sen tog vi några öl o spelade schlagerspelet.

Nu; trycka melonglass!

L-kommentarJag: Det sjukaste jag har hört är att dömda pedofiler o mördare får besök av barnluciatåg i fängelset.
Linda: Jaa. Det är ju precis som att kasta in en korv i hundgården o så får man inte äta den!


Egodag

Just nu har jag myskväll med mig själv, för tanten är på jobbet. Man behöver verkligen det ibland. Supernajs o umgås med sig själv, man behöver inte dela godiset med någon, o vad jag än vill kolla på för film så är jag alltid överrens med mig själv. Perfekt!

Annars har jag hunnit med att göra följande idag:

- Hälsat på Johanna o hennes barn
- Hälsat på Jessica o Alicia
- Diskat en copycat av mount everest
- Dammtorkat
- Dammsugit
- Moppat golvet
- Borstat ur hunden, samt klippt tassar o klor
- Borstat katterna
- Tvättat o hängt tre maskiner
- Lagat fiskgratäng
- Åkt till valbo o köpt kattsand samt bytt lådan
- Nästan dött av lukten från kattlådan 
- Handlat på Willys
- Rensat bland alla papper + reklam


Nu behöver jag en såg för jag ska göra ljusstakar!Hä hä!

Vad tittar Afghanska barn på för barnprogram?
Talibananer i pyjamas! HAHA!HAAAHAHA!

Ett talibanskämt såhär den 11/9 passar väl ganska bra?

Vad ropar talibanen när han kliver av planet på Arlanda?
Afghan i stan!!

HAAAHAHAHA. Jag rullar runt på golvet åt mitt egenpåhittade skämt. Fy fan vad rolig jag är!


ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Sagt av Linda

"Jag är flata. Alltså har jag en extra kromosom."Fika?

Har precis ramat in en tavla o ska spika upp lite grejer på väggarna nu =) Känns som att lägenheten är halvfärdig hela tiden. Men nu ska det hända grejer =D

Om nån är sugen på kaffe så ordnar jag med dopp. Hähä!


Hund ställd!

Det gick bra för honom, fick en etta i ökl. o kom tvåa i kk o superbra kritik så matten är nöjd. Nu tänkte jag ta o anmäla honom till tre till så att vi får träna lite mer =)

Är på pysselhumör o håller på o pysslar på min anslagstavla. Roligt =D


Kick Off!

Japps, igår var det kickoff på jobbet. Det var kul =)
Lite seg idag, men det var det värt. Kvällen var lite för kort bara.

Nu ska jag snart åka till jobbet o köra stenhårt hela dagen, för det kommer antagligen vara proppat med folk.

Imorgon ska vovvis ställas ut, spännande!Kära Gud. Du har inte hämtat kattungarna som jag bad dig om. När du kommer, ta med kattmamman också. Amen.


Cirkus!

Får jag presenteeeeraaaa. Kattcirkus på Seegatan! Lägenheten där det är garanti att du kommer bli terroriserad av minst en katt innan du lämnar stället.
Försök gå från ett rum till ett annat, du har minst en kisse som åker snålskjuts på din fot. Bädda sängen och jag lovar att det hänger tre småmissar som duktyngder i överkastet.

Tro inte att blommor, prydnadssaker och annan lägenhetsinteriör får vara ifred, nej då! Ju mer som välts och has sönder, desto bättre.
Och nu till det bästa av allt: Försök sov! Tre kattungar i fejjan som hoppar på en, klöser en överallt samt slåss med varandra, helst ovanpå en själv. Gärna i skallen. Gärna flera timmar.

Och till sist har vi kattmamman som försöker fostra skiten med att låta såhär: Kurr kurrrrr... krrr... mjauu, MEIIIIAAAWWWWW! inte mindre än 24 timmar per dygn.

Om du dessutom delar säng med en människa som drar finfina stockar, utropar diverse ramsor i sömnen HÖGT, gnisslar tänder, fäktar med armar och ben så de hamnar i huvet på en själv samt håller andan och låter som två dykartuber så är lyckan fullkomlig!


I love cats...


RSS 2.0