En konstig dag...

Idag har det hänt mycket saker. Bland annat en sak som förändrade mitt o Lindas liv ganska rejält. Både på gott och ont. En sak som kommer vara jobbig, men bra. . . Nog om det.

Idag har vi rensat ogräs o skurat utmöbler, tillbax i Sandviken över helgen.
Nu är Madde, Peter o Sten här o dricker lite öl. Vi grillade lite tidigare o det var ju som alltid trevligt.
Kanske blir till att gå ner på stan en sväng...

Åker tillbax till tjockholm på söndag för det blir en vanlig jobbvecka igen.
Har ju en ganska välbesökt blogg tydligen, med vilka är ni som läser? =)Händer en del här...

Supervarmt o skönt ute =) Har gått i kortbrallor o tshirt. Var med Linda o polisjenny till Solna o käkade o kolla runt lite. Trevligt! Gjorde av med en massa pengar också, precis vad jag är bäst på.
Sen åkte jag o L till Sickla o handlade mat o tog en promenad vid sjön. Filip badade lite, det tyckte han var kul.

Sen i torsdags natt hoppade ju Stina upp i sängen, där gick vattnet o kl kvart över sex på fredag morgon var alla sex bebisarna ute. En var lite klen o dog ganska snabbt, men de andra fem är friska o riktiga små gaphalsar =) Jättesöta!

Veckan i bilder:


Här är det vårFilips första dopp


Kissebebisarna


MJAU!

Sex kattungar blidde det =)


Tina T!

Igår var vi på Tina Turner. Jäklar vilket drag! Krut i kärringen som snart blir 70 bast! Showen var superbra, o vi fick tag i biljetter på A-läktaren till helt okej pris.

Var med Fille till veterinären idag med hans onda öra. Han fick droppar med kortison o antibiotika, så nu ska det väl snart bli bra. Fick lön idag också =) Roligt roligt, men dom pengarna lär ju snart vara slut, ha ha.

Snart dags för tjockiskissen o föda sina bebisar snart... Dom måste vara många för hon är såååå tjock nu!

Gnällträsk!

Har väl aldrig varit med om fler gnälliga människor i en o samma stad. Det ska tamejfan gnällas och klagas om precis ALLT! 
Är det inte fel på det ena så är det fel på det andra. Sluta gnäll o bli glada innan ni skapar smittepidemi med era sura jävla miner!

Så här med döper jag om fjollträsk till gnällträsk!


Elände o misär

Fruktansvärt... Lindas pärons granne har brunnit inne i sitt eget hus. Hennes mamma ringde o varnade innan vi kom dit på middag idag. Gubben Olssons hus har brunnit ner...

Det var ingen trevlig syn... Halva huset bortsprängt, allt svart av sot, och ingenting rent eller helt så långt vi kunde se.
Tidigare på dagen hade päronen varit ner till honom med en grupp utemöbler. Han blev så glad att han grät =) O när vi hade ätit klart fick han en bricka med mat av dom. Då kom det en skvätt till... Tre timmar senare stod huset i lågor o ett liv släcktes på en hemskt tragiskt sätt.Sov gott, gubben Olsson!

Ny frilla

Tänkte jag skulle fixa frillan idag, så jag bjöd hit Nattis. Vi byter tjänster sådär ibland, och min tjänst blev mat.
Fjäskmaten bestod av grillad kyckling med gräslök och creme fraiche med hemmagjord klyftpotatis.

Jag har haft en kamp mot frisyren i flera dagar nu... Men nu duger den, jag är egentligen inte så kräsen.
Vad det gäller mitt hår, litar jag bara på MIG o MIN egen förmåga. Ingen frisör i världen gör det bättre än mig (pfft) utom möjligtvis Nattis. Jag gör allt från att klippa till att bleka, färga och slinga själv.
Men idag fick N gå lös med saxen i skallen på mig. Och det blev... helt okej=)

L har varit husmor idag, tvättat fönster, dammsugit, dammat, badat blommorna, tvättat mattor o allmänt vänt upponer på lägenheten. Hon är duktig som orkar!

Har för övrigt en favvoblogg som jag följer slaviskt. Andrea heter bruden som skriver o hon är hemskt bitter. Mycket roligt =)

http://kurtmajskurt.blogg.se/


Vårväder

Kanonväder o ordentligt varmt. Super =) Jag o babe tog en promenad till stan idag. Tog bara 20 minuter att gå till söder =)
Vi var på en uteservering o tog en öl, jättemysigt. Sen träffade vi Anna o hennes barn o det var trevligt.

Var ute på en låååångpromenad med Filip imorse. Tänkte att jag skulle gå till parken som ligger en bit bort. Så jag gjorde det. Jo tjena, vilken park. Dök upp ett stort gravkors, så jag insåg att det kanske inte var en park... En gammal kolerakyrkogård efter epidemin på 1800-talet tydligen. Trevligt.

Nu ska jag ta o koka lite mat, sen blir det stan igen med darling o polis-Jenny =)

Hårtuss i parken

Kolerasnubbes sovplats


Extraknäck

Idag är det vår i Stockholm o en massa uteserveringar har öppnat. Så imorgon blir det nog en kall utomhus =)

Har jobbat lite extra idag, fick blommor o allting av damerna som hade festen. Kul att ens jobb är uppskattat någonstans iallafall, ha ha.
Igår var vi o tog en öl med Stefan o det var trevligt =)

Har ingen aning om vad helgen bjuder på, nåt kul kanske =)

RSS 2.0