el februari 27

Lugnt o skönt ikväll, har sprungit runt hela dagen med Linda o hennes småsyskon så vi är helt slut =) Men roligt var det iallafall. Jag o Lindan var iväg o handlade en massa mat på Gullmarsplan alldeles nyss, sen skickade jag in en maskin tvätt. Ska snart gå ner o hämta den o sen göra lite mat tills imorgon.

Nu blir det lite mer tv o en stärkande burk =)

Ryggläge

Ligger i sängen nu o har huset fullt av folk o djur. Perfekt =) Fast nu ska jag sova för jag ska upp 5.30 imorgon igen... Skitdrygt o gå upp mitt i natten.

Har en massa snö här i Sthlm också, det är lite kul =)

Hur har ni det där hemma?

Till viken i helgen..

Blir en sväng dit...
Sen tillbax till Tjockholm =)

Jag har det hur bra som helst =)

Kommer hem från jobbet o har hela lägenheten städad, hunden är rastad och tvätten tvättad, torkad och vikt. Kan det bli bättre? Nä! =) Kan ju tillägga att detta är varenda dag även... ♥

Imorgon börjar jag på nya restaurangen. Jag kommer vara kock, sen kommer jag jobba med en tjej som ska sköta kassa och sånt =) Det ligger på odenplan, mitt i city och gästerna kommer vara privatläkare.

Snart dags för sista rundan med lilla vovven, sen krypa ner =)Utgång igår =)

Hade lite party här hemma igår, det var jag, Linda, Jenny, Anna, Ellie, Danne o Jonas som kollade på schlagern och drack en massa öl =) Mycket trevligt. Sen var vi på Lino o så kom vi hem vid halv fyratiden.
 
Idag ska jag städa som en galning för det ser ut som Irak här!

Blåsut, blås in...

Jobbat klart för veckan då =) Imorgon har jag bara möte mellan 9-12 på Odenplan, så det är ju samma tunnelbanelinje som Blåsut där jag bor. Slippa ut o snurra i idiottrafiken.Pratade med min vän Polis-Jenny alldeles nyss. Frågade om det var något action på jobbet. Hon berättade att de hade hittat lite döingar o våldtäktsmän. En snubbe som hade brunnit upp bland annat. 
Det mesta action som händer på mitt jobb är att man cuttar sönder fingrarna när man filear anklår... Snacka skillnad på jobb o jobb.

Jag o min lady har strosat runt på söder nu på kvällen, det var supermys =) Hon fick lyssna på mitt tjat; "där har jag ätit hamburgare, där har jag ätit sushi, där har jag ätit sushi..."

Sen gick vi på grekisk restaurang o käkade innan vi tog tunnelbanan hem. Givetvis ser vi Sandvikenbor på restaurangen. Jag kommer inte undan dom.

Nu är det Knutbyfreaksen på tv, kan bli spännande =)

Jobbat idag också

Det var kul =) O jobbar även imorgon så det är ju bra.
Har varit ute med bilen o snurrat i Stockholms stad, kul kul som vanligt. Fast jag undrar vart logiken i vägbyggena finns.

I helgen kan det bli till att ut o käka o sen gå på krogen... Kul =)

Ser att det är typ 30 personer om dagen som är inne på den här sidan, men inte en enda kommentar jag får. Tycker det är lite småsnålt faktiskt =P


Utsikten =)


=)

Då har jag gjort första dagen på nya jobbet. Det var kul =) Ska jobba resten av veckan också, så det  är ju bra. Kanske man kan få ihop hyran utan hjälp från Malmskillnadsgatan, ha ha.

Nu ska vi åka o handla mat o sen försöka ringa mupparna i bostadsföreningen för ett parkeringstillstånd.

Schlagerbar

Ikväll blir det schlagerbar på Kungsholmen =) Det ska bli kul. Ska hålla på o fixa i lägenheten fram tills dess. Är en del o göra, men har ändå fått skaplig ordning.

Nu ska jag ta en öl o spika upp grejer på väggarna.

Skitvovve...

Om jag säger åt dig att komma så sticker du åt andra hållet.
Om jag säger "nej, du får inte ta pinnen" så tar du tre pinnar.
Om jag säger åt dig att gå o lägga dig så sätter du dig i knä o dreglar...
En hund i trots, har väl aldrig hört något dummare... Men fan vad jobbigt det är.

Idag flyttade första bebisen, Harry, till sin nya familj. Men två bor kvar. Harriet ska bo kvar hela tiden o den lilla randiga flyttar någon gång nästa vecka.

På fredag lutar det åt första natten i Stockholm. O imorgon ska jag gaddas.Böter... Igen

Hur lyckas man? Tror det är den 7:e bötern inom loppet av ett år.
Jag måste ha en släpvagn eller en flyttbuss. Typ på fredag.

Tjockholm

Vad dålig jag var på att uppdatera denna då... Här händer det ganska mycket, har packat ner hela lägenheten i molekyler, o ska leta reda på lämpligt släp att släpa ner allt till Tjockholm i. Min gigantiska divansoffa lär ju ta upp halva flyttekipaget. Men senast i helgen blir det flytt.

Idag har vi även varit o hälsat på Lindas farmor Maj-Britt =) Hon är för go. Filip var med också, o slog sig ner i knä på henne, o  det tyckte hon var jättekul =) O så frågade hon Filip; "Trivs du här hos TANT MAJ-BRITT?!"
Hon berättade att hon ville börja köra buss igen. 81 år, det är krut i tanten =)

På onsdag ska jag till käftis o pilla smartskalletänder och på torsdag ska jag gadda mig =)
"Åh vart fan är sjön då?"


RSS 2.0