Helg!

Japp, nu får man lite ledigt efter en massa jobbande.

Har iaf hunnit med att både städa, tvätta o julpyntat efter jobbet + skottat parkeringen. Det var skitjobbigt. Jag skottade kanske tre spadar och Linda skottade kanske femtitre. Själv stod jag o peppade henne så att hon skulle orka.

Nu ska jag henka sista maskinen med tvätt, sen blir det duschen o nerkryp under täcket med min braiga deckare =D.
Ååååkej.

"Du jobbar under armen. Själv jobbar jag på stålforskningen"

L i inte vaket tillstånd.


Kreativitet på hög nivå

Idag kände jag mig otrrrroligt kreativ och det resulterade i en fantastiskt ful skapelse i form av ett förskräckligt trevånings-kakfat.
Hittade recept på fatet i en inredningsbok som min kära sambo har köpt till mig eftersom hon vet att jag gillar o pyssla.

Imorgon blir det jobb hela långa dagen, ska stänga bistron. Sen blir det jobb fredag-söndag. Känns som att det är dags för en öl-runda snart för alla helger utom typ tre sen juni har varit jobb.

Har förresten massor med hundmat (torrfoder) här hemma som Filip inte vill ha. Är rätt många kilo ifall nån annan vill ha innan jag kastar den.Groteskt:


Ny hem-upp-piffnings-skylt:


Kriminell kriminalvårdare?!

Idag på jobbet var det en gubbe från kriminalvården som snattade två korvar. Borde inte kriminalvårdare vara något sånär laglydiga?! Jaa, jag säger då det jag, han kanske skulle bli insydd tillsammans med dem han vårdar. Kleptomani föder kleptomani, eller?

Nu är jag på pysselhumör så det smäller om det. Ska ta o pyssla ihop nåt kul, men har inte riktigt bestämt mig för vad. Hmmmf...

Jobbish

Ska snart åka o jobba. Ska langa korv idag, roligt värre! 
Ikväll kommer Friedlands på mat =) O hör o häpna: Linda är kvällens kock! Trevligt!

Nästa vecka får man julpynta... Hihi.Var ett tag sen dagarna såg ut såhär...


Linda funderar...

"Duuu... tänk alla som har långt hår under armarna... undrar om det finns någon av dom som plattar det?"


Sånt här sitter hon alltså helt allvarligt och tänker på =D
Antitappapäls

Imorgon är det dags för vovvis att få ett bad med nya antitappapälsschampot som jag har köpt =) Ska bli grymt spännande o se om han slutar fälla efter det. Ska tydligen öppna upp huden på honom så att all gammal ruttenpäls ramlar av o sen ska han sluta tappa päls.
Nu ligger han o snarkar som ett godståg här bredvid med lilla magen full av äpplen och broccoli, lyckligt ovetandes om sin nära-dödenupplevelse imorgon, he he! =)

Var förresten till intersport o hängde undan en jacka idag som jag naturligtvis var tvungen att gå tillbax o köpa. Förutom det har jag slagit in julklappar, pysslat ihop ett halsband, bakat nya kak-bollar eftersom de gamla är spårlöst borta, varit ute i o lekt i snön tre omgångar samt haft matbesök av Marina 

Att städa eller inte städa...

... det är frågan!
Har jobbat hela helgen, så det känns ju inte sådär skitkul o ta tag i städningen det första man gör. Nä, ska nog ta o låta lägenheten förfalla helt och hållet, så kanske den börjar städa sig själv?!

Annars har jag väl en ganska fullproppad vecka som vanligt. Filip matvägrar och är så jävla jobbig för tillfället att jag utan problem skulle kunna packa ihop honom o skicka på första bästa plan till grönland eller nåt.

Och igår på jobbet var det en familj som beställde mat och jag skulle ta betalt. Summan blev 66 kronor. Min hatsumma att säga eftersom jag läspar värre än en femåring. Vad tror ni ungen i familjen säger när jag har uttalat denna summa? Jo, han härmade mig som en liten jävla papegoja med överdrivna talsvårigheter.

SUCK! Semester igen, tack.

Såld på Wii

Kan ju berätta att de flesta av dygnets vakna timmar spenderas tillsammans med vårt nya Nintendo Wii. Linda hade köpt det till mig i julklapp, men kunde inte hålla sig, utan var tvungen att berätta vad det var. Så då var det ju lika bra att jag fick det nu tyckte hon :)

Nu blir det prommis i iskylan och sen några timmar med Mario =DBeautiful blogger award!

Har tydligen blivit nominerad av Sanna =) Detta innebär att man ska berätta sju saker om sig själv som folk förhoppningsvis inte redan vet. Sedan ska man även nominera sju personer till och eftersom jag har idétorka så blir det bara Sophie o kusinerna Anna o Jenny. O inte vet jag hur man länkar i inläggen heller. O Sen tycker jag givetvis att andra kan sno den också! Faktiskt rätt kul o läsa.


1. När jag hämtade Filip så skulle han, om kenneln fått bestämma, heta Figaro. Pinsamt.
2. Något jag aldrig skulle stoppa i käften är falukorv i ugn. Krääääk. Däremot skulle jag kunna leva resten av mitt liv på fiskbullar.
3. På två år har jag haft 9 olika mobiltelefoner av den enkla anledningen att jag tröttnar på dem direkt.
4. När jag var liten hade jag ett marsvin i storlek övergödd dvärgtax
5. Jag kan inte rapa. Har aldrig kunnat. Kommer aldrig lära mig heller.
6. Jag är oduglig på matte. Är talet som ska räknas högre än 2+5 så blir det ett uppdrag för miniräknaren.
7. Jag avskyr att diska av hela mitt hjärta. Detta innebär att jag o Linda allt som oftast äter på papperstallrikar o dricker ur plastmuggar hemma. Ber varje dag till uppfinnarguden om papperskastruller o engångsstekpannor. Och nej, jag röstade inte på miljöpartiet.


Nämen i brist på annat kanske

Svara med första bokstaven i ditt namn. Stenkul. 

Jag är: Supernormal| Jag vill: Ssssinget speciellt för tillfället | Jag har: Skyhöga krav o det här är lagom ;) | Jag är rädd för: Småstadsliv | Jag är inte: Så stor | Jag sjunger: Stenfint | Ett djur som jag påminner om är: Sork | Modersmål: S...S... Äh. Svenska då. | Jag älskar: Starköl =D |


L funderar...

"När man mår sådär riktigt dåligt, då mår man inte så bra!"

November!

Första november. Det är bra. Då får man snart börja julpynta! =D

Nu är min jobbhelg över o det är ju inte alls bra eftersom jag såklart vill jobba mer.

Brännan från Tunisien har börjat trilla av i pannan, sååå snyggt. Ska lägga in bilder från resan på fejjan lite senare.

Nu blir det promenix hem till kusinen o hennes kids som har höstlov. Perfekt =)


RSS 2.0