Slickhund

Hunden började med att hångla upp min hand, för att sedan dreggla min tröja genomblöt, och efter det ge mig en fin wetlook i håret. Sen tog han en geggrunda på soffan, golvet och därefter mattan innan han fortsatte tugga på sitt ben. Landseer, det säger väl allt.Immunförsvar?

Blir aningen tjatigt att berätta att jag är sjuk hela tiden, fast jag gör det lite för min egen skull så jag har koll på det. Vaknade imorse med hög feber o grisförkyld. Suck. Hemma från jobbet. Grin.
Nu står det två ungar här utanför o glor på mig, ska dra täcket över skallen, tänker inte bjuda på det för idag är jag bitter. Hejpa!

Världen suger

Tänker på famíljen som förlorade sin lille grabb idag.

Ballar av stål

Herre min gud, gjorde ett försök att se Ballar av stål men det var ju bara fruktansvärt jobbigt och pinsamt värdelöst...
Har nästan nyss kommit hem från jobbet, ska glo lite på burken innan sovdags, är ju bara hemma o vänder innan det är dags för jobb igen.


Ikeafest!

Igår var det P-fest för hela huset o det var superkul. Massa mat o dricka med allihopa, temat var gala med både röda mattan och paparazzis, haha! Mindre kul var det ju att kliva ur snarklådan idag o ta sig till jobbet. Dagen sniiiiiglade fram. Och på slutet satt en unge i sjuårsåldern o vrålspydde i sin tallrik och fortsatte sedan att spy ner de andras tallrikar och brickor. Morsan till ungen sa typ; det är okej, spy mer om du måste. Inte så man funderar på att ta sin avkomma till toan kanske?! Nej då, istället slänger vi in de nerspydda brickorna till brudarna i disken så slipper man ju ta reda på det själv. Barn=Ansvar. Barnspya=Städning för förälder. O igår var det en charmig morsa som slängde upp sin bebis på bordet o bytte på den. Fräscht liksom, när restaurangen är fullproppad med folk.  
Vissa beter sig ju verkligen som djur... Usch!

L tänker...

"Alltså, det måste ha blivit nå fel i utvecklingen." (Utstöter en massa skumma ljud, låter som hon kräks upp tarmarna inombords för att visa hur det låter) "Sen kallar dom det för danska."

Torsdag!

Igår var lilla fröken Alicia hos oss. Hon var lite sjuk o lite ledsen, men det är helt otroligt vilken effekt alvedon har på ungar! I vilket fall så frågade jag henne vad jag heter. O hon svarar suuuuperglad med ett skrik; Ullaaaaaaaaaaaaa!
Ulla?! Alicias farmor har en gris som heter Ulla. Tack.
Sen blidde det en alvedonshot för lilla miss A, sen Ikea. Vi handlade lite lampor i vanlig ordning. Nu har vi på ca en månad köpt fem nya lampor hem. Det är bra.

Nu blir det jobb.
Mars!

Då var födelsedagen över för detta år, mycket skönt kan jag tycka. Vill inte fylla mera nu, känns som att jag är i en bra ålder! Man föds, fyller 24, sen dör man av ålder. Typ.

Idag kommer big bro o hälsar på, vi ska fika o gagga lite, sen kommer våra ex-grannar af Harnäs ( =D ) o ska äta mat här o fika lite. Mycket fika blir det...

Pingstkyrkan var även nyss här o plockade upp massor med saker ur vårat förråd. Perfa, blidde man av med det också utan att behöva lyfta ett finger.

RSS 2.0