Bra o dåliga sommargrejer

Bra saker:

Inlines - Jag tog o rullade från Lady till mors o fars stuga. Rullade raka vägen i sjön, för varmt, ja det var det.
Storsjön - Var min bästa polare efter lång rullning i stekhetta.
Glass - Storleken har faktiskt betydelse i detta fall.

Dåliga saker:

Minigolf - Sommarens tråkigaste nöje. Satan i flatan vad det är förbannat skittråkigt! Påminn mig hårt nästa gång jag för fjantsporten på tal... Inte ens en glass, en läsk och en hyfsat hedrande andraplats kan få mig att ändra mig på den här punkten.
Storsjön - Brun liten dypöl. Till nästa år önskar jag grönt g-e-n-o-m-s-k-i-n-l-i-g-t vatten, några palmer och en vit sandstrand. Tack på förhand, Sandvikens kommun.
Insekter - Broms, mygg, flugor, spindlar och griniga pensionärer. Passa er, jag drar mig inte för att klubba ner er...


En bebis!

Idag var det ju inte lika soligt som alla andra dagar. Kanske borde göra nåt vettigt då istället.
 Igår var vi ute o åkte båt med Ladys familj. Sen tyckte hennes päron att vi skulle hälsa på min mor o far, så då tog vi båten till dom. Sen var jag o Linda upp o hälsade på Blondie o hennes suuupersöta lilla bebbe. Helt sjukt vilka små människor det finns... Tre dagar gammal idag =)
Världens största grattis...

... till Blondie o Patrik som har fått en liten tjejbebis =)Länge sen...

... man skrev här. Orkar knappt peta på datorn när det är sånt här fint väder =) Syns på kroppen kan jag säga, för som vanligt blir jag brun som en tomat.

På kvällskvisten drog jag o Lady till mamsen som knappt kan gå, käkade lite o åkte o handlade åt henne o oss själva. Sen när vi kom hem svängde jag ihop en sallad med matvete, bladspenat, bönor och grillad kyckling. O så en caesardressing till. Nästan nyttigt iallafall.

Varför ser alla saker från tv-shop så bra ut? Jag får lust att köpa allting... Bra säljare kanske. Såna där som skulle kunna sälja en påse gråsten till dig utan att du skulle fundera.


Kastar in lite bilder från midsommarhelgen


Vi tog båten... Wrooom...... till Årsunda och strandbaden. Tjockt med fyllon, fast det syns inte på den här bilden =)


Nattbild =)

Bye big town

Dags att flytta hem till Viken igen. Men har ju kvar lägenheten här tills i höst så det blir ju en del ränna här nere i sommar. Ska leka riktig turist o springa på grönan o skansen. Minst hundra gånger =)

Imorgon ska jag jobba på odenplan, men ska ta sovmorron. Ska bli superskönt o få snarka längre än till fem för en gångs skull. Sen ska dom ha en avslutning för mig i Huddinge. Fast den riktiga avslutningen blir ju den 26:e. Kul!

Idag jobbade jag över o sen följde Marcus med hem o hämtade två av monstren. Bara tre kvar, nedräkningen har börjat tills man får sova en hel natt igen.

Nu; i med lite färg i frillan och sen packa klart!

Ingen vidare bra rubrik

Idag hade vi midsommarbuffé på jobbet. Hade dubbelt så mycket lunch som vi brukar ha, så jag o Carro fick slita ihjäl oss.
Tog en promenix hem, det var... Långt. Men ganska skönt ändå, så nu är man lite mör i benen.

Annars händer inte mycket, förbereder för hemfärd på torsdag.

Imorgon kommer Marcus o hämtar två av de små monstren som andra kallar kattungar.


Vad ska ni göra på midsommar? =)


Kul att bo i storstaden...

Jag o Lady har inte varit ut på krogen på över en månad.
Ikväll sitter vi hemma och kollar på sommarkrysset och tvättar. Vi är 22 o 30.

Idag köpte jag ett par skitsnygga vita Tigerjeans. Dom satt ju perfekt tänkte jag innan jag kollade storleken. två, TVÅ storlekar större än dom jag köpte sist. Har ju gått upp nästan 10 kilo så det kanske inte är så konstigt. Får ju för fan bryta mig in i de gamla brallorna... Det känns jättebra, verkligen. Jättebraaa.

Kul sommar har vi också. Varm o solig.Skräck!!!

Detta inlägg kommer jag ägna åt fruktansvärt otäcka barnprogram som mer kan liknas vid skräckfilmer. 80talisterna måste ju vara förstörda för all framtid som blev tillåtna att kolla på dylikt.
Hemska minnen har väckts till liv. Här kommer listan på de värsta barnprogrammen nånsin:

1. Ika i rutan. Hjääälp. Vik hädan din vidriga skata! Så länge jag lever kommer jag kämpa med att förtränga dig.

2. Struten och farmor. Jag vill nästan dö av tanken på de där två gräsliga dockorna. Hittade ingen bild, men det ska ni vara glada för.

3. Clownen Manne. Sällan har någon skrämt mig så mycket som du. Stephen Kings film "DET" är ett mindre läskigt barnprogram.4. Skrotnisse / Pippi Pelikan.  Kommentarer överflödiga.

5. Sorry Astrid, men ditt labila påhitt om Karlsson på Taket var ingen hit. Han är läskig. Och det var ändå snällt sagt.Helst skulle jag vilja placera alla på första plats. Jag är märkt för livet. *Ryyyser*

Tunnelbanan. Eller...?

Idag när jag åkte hem från Odenplan så hörde jag snubben i högtalaren: "Hej och välkomna ombord på tåg nummer arton som ska ta oss till Farsta Strand. Hitta en dörr och stig in och ta plats. Se upp för dörrarna, dörrarna ssssstängs"
För en kort sekund kändes det nästan som tunnelbaneföraren var pilot.

Nu har jag o Lady varit o shoppat på matdax, och snart ska vi kika på film o jag tänker somna på soffan om en timme eller nåt.

Nu har bäbisarna blivit jättestora, snart sju veckor.


Bäääbisarna
Lillmisse ligger o halvslocknar på min arm


Helg i tjockholm

Igår var vi på skansen med resten av tjockholm. Vi gick i paraden med RFSL o massa andra föreningar. Kul =)
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, men nu ska jag trycka en glass...

=D

Långpannaaa

Jobbat sen sju imorse o är nu helt slut. Har haft en disputation eller vad det heter. En mycket fiiiin fest för mycket fiiiina människor. Det var ganska trevligt ändå, och jag jobbade ju 16 timmar. Fint det en torsdag. Slutade med att fina pappan tryckte ett par lax handen på mig o tackade för en trevlig kväll. Dricks är ju alltid roligt =) Jag blev kvar till sist och stängde.

Nu är jag hemma i Johanneshov o ska trilla i säng. Hela helgen ledig ju... =)


Stonehot

Nu har frun o jag slagit omkull på soffan o glor på Shrek.
Lägenheten är kok förbannat het, så vi åkte på Kalas Olsson o handlade stans största golvfläkt. Så nu är det orkan här inne. Dröjer nog inte förrän mini-missarna börjar blåsa omkring.

Visst är det jättemysigt med sommar? Sådär lagom kul när man sliter fram shorts o linnen o annan sommaroutfit och inser; shit, jag borde inte ha ätit den där sista McFeasten... Får kassera minst 50% av det jag har i garderoben... Morr. Eller så är det kanske kläderna som har krympt. Kanske.

Imorgon är det odenplan hela dan. Just ja, glömde jag säga att jag sa upp mig idag?RSS 2.0