.....

Ska snart pallra mig iväg till kneget, känns som att det kommer bli ganska mycket folk idag. Igår var det katastrofmycket folk, köerna gick till trappen hela dagen.
Helgen ledig, funderar på priden =) Skulle vara roligt o kolla lite även om man inte ska vara där nå länge.

Missarna blir fyra veckor idag, det har gått ganska fort. Nu börjar dom springa omkring o busa lite =)

Konstigt...

Idag går tankarna till min syster och hennes familj då en person nära dem har valt att inte leva mer. Tycker att det är fruktansvärt tragiskt när sånt här händer.

Love u sis.




Flyga drake!

Kanske en av världens bästa filmer, går på burken nu =) Men inte finns det ro att glo på film när man kan hålla på med en massa annat. Nej nej, här har det målats och städats och pysslats sedan jag kom hem från jobbet vid fem.

Har även jobbat fyra av mina sex dagar innan jag får en ledig onsdag. Då ska jag med hund till veterinären o sen kommer sis o hälsar på.

Missebebisarna växer så det knakar, springer omkring här hemma o gör hyss.

Trött som en gris, ska ta o slänga min lekamen bredvid L i soffan o slockna sött.




Jöbb jöööööbb

Som vanligt, men det är roligt =) jobbar hela helgen, och nästan hela nästa vecka också. Hoppas på att jag får vara kvar sen, men det är jag ju inte ensam om =(

Ikväll är jag sugen på en öl eller två, men det är ju svinkallt ute. Skumt, känns som om det är höst nästan.




Leksand

Igår var vi på Sommarland med Boijeman och hans tre kids och det var mysigt =) Lite tråkigt väder men på det hela taget var det helt okej. 

Nu blir det jobb 9-17 och sen ska vi städa Peggan.


På väg från stugan hittade vi en liten grodis =) Eller... En padda kanske är mer rätt namn. Den var jättesöt och hade inget emot att ställa upp som bildmotiv.


Ny bil =D

Nu har jag äntligen köpt ny bil, ska förpassa Peggan vidare till annan ägare. Inköpet blev en Ford Focus kombi, vit av årsmodell -00, så nu har jag nyare bil än Linda o det ska hon få höra ;)

Sen har Linda spillt målarfärg på sina braller, varpå jag kom med den briljanta idén att dutta bort det med lacknafta. Varpå hon kom på den briljanta idén att kasta in brallerna tillsammans med en massa andra kläder i tvättmaskinen efter lacknaftningen. Varpå alla kläder som befann sig i maskinen fick för sig att stinka lacknafta i hela lägenheten =(

Nu ska jag söööva som en gris o imorgon ska jag jobba. Men innan det ska jag hinna tvätta o städa fårrden+peggan, fixa försäkring o inhandla några nya deckare eftersom jag har läst alla jag har.


Klicka för att se nästa bild



Party

Mamma har ju fyllt jämnt i helgen och det firade vi med att rusta hennes kök, köpa en tatuering och bjuda in alla hennes kompisar till fest.
Och har det inte regnat på 5 veckor så blir det ju givetvis regn när man ska ha fest ute. O inte slog det fel... Halvstorm och spöregn, så det var tur att vi hade lånat ett partytält.

Har ledig helg nu, så borde kanske hitta på nåt. Eller så blir det bara slött hela daaagen.

Jag vill byta bil helst nyss.





Snarksnack...

Då har det hänt igen då. Linda satte igång med världens babbel inatt o jag garvade ihjäl mig som vanligt.

L: FILIP! Nej, kom här! Loossss! Sluta!
Hunden som låg på golvet och sov, såg ut som ett pälsbeklätt frågetecken och fattade nog inte alls varför han fick en utskällning. Jag garvade ihjäl mig, Linda vaknar o fattar att hon pratar i sömnen. Det gick några minuter...
L: Dom är inte slut.
J: Va?
L: Räkorna. Men mata inte Filip med dom. Dom ser konstiga ut.
J: ???
L: Ja, men du var ju också med. I köööket! (skitsur) Du lyssnar aldrig på vad jag säger så jag måste skälla lite på dig. Gud vad jag är torr i halsen.
J: Usch då.
L: JA, jag är torr i halsen på grund av onödigt tjafs. Mummel mummel.
J: Vad sa du?
L: Va?
J: Ja, du sa nåt.
L: Ja. HOPPLA! sa jag. Kolla vad klockan är.
J: Tolv, ska du gå upp redan?
L: Nej, jag tänker vänta till den 28:e. ZzzZZZzzzzZZzzz

Idag blir det jobba 13-20.30. Men först finns det en miljon grejer som ska göras! Dags man sätter igång kanske...


Kalkbrott!

Åkte på stans tripp men grannarna till Torsåker o kollade på kalkbrottet idag efter jobbet. Det var kul.

Som vanligt har jag slitit halvt ihjäl mig på jobbet. Idag hade jag öppning och imorgon ska jag stänga bistron själv för första gången. Läskigt =)

Vill få massa ordning i lägenheten men det går sådär. Har hur mycket som helst som ska upp på väggarna o allt.



Katt med solsting?

Katt har fått fnatt och kånkar omkring sina bebisar för att droppa av dem lite här och var. Inatt har jag varit upp fyra gånger och lyssnat efter kattbebispip. En plockade jag upp ur tvättkorgen och de andra gångerna hade hon gömt dem under soffan. Suck...

Tycker supersynd om vovven som bara ligger o flåsar ihjäl sig så att det blir sandstorm i lägenheten. När jag klev upp kvart i åtta var det 25 grader både ute och inne.

Nu ska jag snart åka och jobba. Känns som att det kommer vara ganska dött på Ikea idag.




Jobbhelg

Nu har jag jobbat hela helgen och får imorgon en ledig måndag. Kul kul. Då ska jag (hör och häpna) åka till Ikea o handla lite. Kan inte hålla mig borta därifrån, ha ha.

Nu på kvällen var vi på bio, och sammanlagt var vi sex personer framför filmduken varav mitt sällskap utgjorde 50 %. Eclipse hette filmen och den var ungefär lika kass som de två föregångarna. Jag öppnade en Loka som sprutade över hela mig och golvet.

Linda vill öppna en Bonsai-affär efter att hon har sett Karate Kid. Det firade jag med att snyta hem ett Bonsai-träd från Ikea. Upp till bevis Stridh om du kan få det att överleva ;)

Imorgon ska det bli sol. Om det inte blir sol ska jag roa mig med något annat. Nu ska jag trycka snygga tryck på våra nya soffkuddfodral.

Fläskiga böter

Jajjemen, så har man åkt på första boten för att man råkade glömma bälta sig i bilen. 1500:- spänn, och Linda fick en också. Alltså ska vi punga ut med sammanlagt 3000:- innan denna månad är slut. Suger ganska fint faktiskt.
Fruktansvärt otrevliga poliser som inte hade ett dugg bättre för sig än att jaga oss med blåljus för att till slut skriva ut böter.

Igår pratade Linda i sömnen i går natt och det lät såhär...
Linda: Du har inte stått här en timme.
Jag: ???
Linda: Ja, du har inte stått här en timme.
(Sanningen var den att jag låg i sängen o höll på att slockna)
Jag: Nähä, vart har jag varit då?
Linda: Du har varit och handlat och hämtat bilen.
Jag: Vilken bil?
Linda: Ja, men den blå. Volvon.

Jag hade också världens psykdröm inatt. Linda hade bokat en hemlig resa. Vi hamnade i Bulgarien som råkar vara det värsta stället jag någonsin satt min fot på. Vi kommer dit och när vi landar så var piloten full och landar mitt på motorvägen så att bilarna flyger till höger och vänster. Alla applåderar. Våra väskor försvann och det enda jag fick tillbax var en plastdinosaurie.
Vem har någonsin sagt att jag är normal...?


Nu ska jag åka o jobba!

2 dgr ledigt!

Nu har jag gjort min jobbvecka och har fått helg i två dar. Skönt =)
Träffar på en hel del snören på Ikea. Idag fick jag en utskällning för att köttbullarna var så hemskt dyra (hutlösa 22.50 kronor!!) och för att i Sundsvall, där fick man minsann köpa dem för bara åtta kronor om man tog en barnportion. Åk dit då tänkte jag, samtidigt som jag log mitt falskaste leende och mest kände för att kasta de där jävla köttbullarna i skallen på henne.  

Imorgon ska det vara sol för jag vill sola. Punkt slut.


Hunden vill inte ha sol... Då ser han ut såhär...





Tröttmössa

Imorgon jobbas det sista dagen för mig, sen ledigt 2 dagar innan jag jobbar helgen.
Hittade en burk fiskbullar i kylen och kvällen var räddad =) Linda ska få det i matlåda så jag hoppas hon blir glad för det.


Nu ska jag skutta in i duschen och sen slå omkull med min bok i sängen. Somnar väl med den i fejjan som vanligt.


Lilla A

Nu är Alicia här o har sovit här inatt. Har ju varit dynghett i natt så vi har sovit lite oroligt båda 2. Den enda som har sovit som en död gås (och fortfarande gör det) är Linda.

Vaknade av att hon gick i sömnen runt kl 02. Lyfte in henne i sängen. Vaknade kvart över tre av att hon peta mig med nappen i fejjan. Vaknade kl 06.45 av att hon leeeeer stort och säger HEEEJ och PUUUSSS och lägger huvet på sned och tittar på mig. Då gick vi upp.

Jag sitter här och ska snart ta hund o unge på promenix, sen ska jag jobba 10.55-19.30. Yaaay!

Feelin hot hot hot!

Är ju kanske hur varmt som helst. Som om någon har glasat in hela tillvaron och gjort om den till världens största växthus. Själv jobbar jag hela helgen och veckan så det känns som att det kvittar lika vilket väder det är.

Var upp till Ockelbo igår o kollade lite, smällhett där med. 

Idag kommer Alicia hit efter jag slutar o ska sova här inatt =)



Babyboom

Ja nu kläcks det bebisar på löpande band här. Lindas pärons vovve har fått sex små söta puppisar och imorse var det även dags för Stina. Kl sex var det igång, hon kom upp i sängen o knölade ner sig o så gick vattnet för henne. Sen var det full fart fram till kl halv tio då alla bebisarna var ute.

Den här gången blev det tre stycken perfekta, randiga och på-pricken-lik-Stina-bebisar. Riktiga piphalsar =) Försöker man lyfta dem så bleknar ljudet av en brandvarnare i jämförelse. Faktiskt äckligt söta.

Idag har det varit en fullfartdag precis som vanligt; Ut till Bovik, badat med kusinen och hennes kids, grillat hos grannarna, klippt gräset, städat, diskat och tvättat. O fått kattbebisar såklart...

Imorgon börjar femdagarsveckan på jobbet! =)



En kissekatthög




Puppis trynar





Åland!

Igår tog vi en tripp med Eckerölinjen. Skitläskigt, jag som har stans skräck för färjor. Men vi överlevde trots att det gungade lite. Rundade av kvällen med pizza och en film.

Missen är fortfarande katastrofalt preggo men det är nog dags vilken sekund som helst. Slemproppen gick häromdagen (mysigt va?) och hela magen rycker på henne. Hon är så tjock att hon knappt orkar göra något. Möjligtvis spöa upp någon av grannkatterna som kommer för nära.

Idag är en mjukisbralledag och vi ska åka o handla lite.



RSS 2.0