Pucko-egyptier

Ja, nu är det ju inte bara Tunisien som håller på o bråkar utan även Egypten. Vart ska man nu semestra? Gaza-remsan? Verkar ju betydligt lugnare där.

Nu ska jag ta vovvs o trippa ut på promenix.

Full kille

Igår gick jag o plockade grejer efter en fullis... Tur för han att jag var ärlig =P

Nu blir det pizza, tv-spel o film. Kante bli bättre.

Inget att dela idag

Jag lagar mat... Det är kul!
O roligt även att min ex-sambo Sanabanana blir Sandvikenbo. Och inte nog med det, hon blir till och med Bruket-bo! =D

Vettig dag

Idag har det varit full rulle sen 05.50 då jag ramlade ur snarklådan. Blev promenix o en rätt seg morgon innan jag hämtade flickan i mitt liv på dagis. Åkte till Valbo o handlade present åt min kära sambo som fyller år på torsdag. Skulle fika på Ikea. Therese tog en macka, jag en kaffe o bulle o Alicia fick en banan. Slutade med att den minsta människan proppade i sig alltihop... Sen blev hon trött o ledsen o jättearg på mig när hon inte fick en portello-glass. Kände mig som värsta barnmisshandlaren.

O nu på kvällskvisten skulle jag slänga soporna. Stod länge o väl o funderade om jag verkligen skulle gå ut i pyjamas (skitful rutig sådan). När jag dubbelcheckat att ingen var inom synhåll så bestämde jag mig för att det antagligen var riskfritt. Sååå sagt o gjort, tar mina sopispåsar o trippar iväg. Givetvis kommer grannen. Givetvis är han på praaaaaathumör. Givetvis hinner både en och arton grannar till gå förbi o småle åt mina groteska pyjamasbrallor.

Lyssna även på detta. Jag har bakat chokladbiskvier o morotskaka. Jag. Fanfarer och trumvirvlar.

Nu står allas vår Jonne Blund o sparkar på mig. Dags att natta.


Skum farbror i skogen

Ja, idag var jag ute o gick med vovvs på pensionärsstigen. Från ingenstans dyker det upp en gammal gubbe med två gigantiska svarta pudlar. Filip älskade dom från första sekund o pussade på dom o fjäskade som den tönt han faktiskt är. Stod där i skogen o pratade om allt o inget med snubben. Det var kul =)

Nu ska jag plocka o pyssla lite här hemma. Hittade förresten ett par galet snygga plåtburkar på designaffären på stan. Så här ser dom ut:


Pysselfreak!

Nu kan jag lova att kreativiteten är på topp. Blir tusen olika skapelser här hemma, hinner knappt börja med den ena förrän den andra står halvfärdig.

Tråkig cd-box+snygg papperspåse =Julpyssel för sjuåringar =
(Notera den galet vindögda grisen till höger)


Ny dator!

Jajjemen, idag trippade jag in på Elgiganten i Valbo med stridsyxan i hand, redo att brrråka! Vad jag möttes av var en supertrevlig kille som hämtade en ny dator åt mig, det hela gick på fem minuter. Tackkkkarrr!

När jag o hunden var ute o knallade så hittade han en pinne med en snöboll på. Gissa om han var stolt över den.

Handlat hem

Bidde en tripp till Falun o Borlänge idag. Givetvis hittade jag tusen grejer som ville följa med hem. Jag bjuder på bild på en av alla!


Galet söt blomspruta som jag ville käka upp...
MORR!

Jaha, som vanligt har jag en sur åsikt. Denna gång om min nya dator som jag hade bestämt mig för att bli jättenöjd med. Det har jag lagt ner. När man skriver så hoppar den över vissa bokstäver så att man får gå tillbax o ändra. EXTREMT irriterande. Jag blir nästan galen. Galnare. Eller så hoppar den över mellanslag. Eller så skriver den dubbla bokstäver. Och vareviga jävla gång som jag startar min webläsare så låser sig hela datorn och man måste starta om internet. GAAAAH! Elgiganten kan förvänta sig en mycket missnöjd flatfia imorgon.

PS. Faktiskt så jag har korrigerat detta inlägg. Den hoppade över 26 bokstäver, skrev dubbelt 4 gånger och missade mellanslag 11. Tack, hej.


Fejjan ♥

Alltså, helt ärligt. Finns det något roligare än att ha koll på allt? Jag mår psykiskt skitbra av att läsa vad alla har för sig, vem som bråkar med vem eller vilka som gjort slut.
Facebook i mitt hjärta!

Ute är det fantastiskt glashalkigt. Det är också roligt. Älskar alla som ramlar inom mitt synfält. Nu ska jag titta på solsidan. Jag tycker om solsidan. Och Henrik Dorsin. Han är världens roligaste männisa. Jag är kär i Henrik Dorsin.


Sur!

Det vrålstinker kattpiss utanför våran dörr eftersom våra fruktansvärt förståndshandikappade grannjävlar inte har vett nog att knipsa kulorna på sitt äckliga kattskrälle. Jag ska ta o öppna en burk surströmming o ge dom. Rakt in genom brevinkastet och rakt på deras förbannat fula dörrmatta. Hah!

Annars så sitter jag här o försöker lära känna min nya dator. Vi är inte riktigt överens än, men jag försöker iallafall.

Nu ska jag ut o promenixa med pälshögen.Hysteriskt roligt!

Var nyss o handlade på ica. Det var jättekul. För när jag kom fram till kasssan så stod en tjej framför mig o packade upp sina grejer på bandet. Medans jag väntade kom en kille o ställde sig bakom. Han såg ut typ som en blandning av Martin Stenmark o Fredrik Ljungberg o David Beckham. Snart började dom där två o prata med varandra. De pratade om sin träning och lite ditt o datt, man märkte att de bara var ytligt bekanta genom träningen. Och så vräker bruden ur sig (med trånande blick på Martin/Fredde/David-killen) "Jaa, man känner sig ju riktigt PIPPAD på att träna" ..................... Total, galet pinsam tystnad........... ASGARV! "Heheeehehheee... Jag menar peppad..." får flickstackarn ur sig. Jag stod o tänkte på lyktstolpar o gamla gubbar på hem för att inte avlida av skratt. Det var så KUL! Man får verkligen inte säga sådant. Speciellt inte i ica-kön. Speciellt inte till en ytligt bekant snygging. Haha. Men det gjorde iallafall min dag, så det tackar vi för.


Tack Gud!

Vill bara tacka dig för kräksjukan o influensan som du låtit mig genomlida på 11 dagar. Du kan faktiskt gå o hänga dig. Amen.
O inatt kom S-Sjölanders lilla bebistjej =D Söt som socker. Grattis!
Ekonomiskt efterbliven

Jajjemen, mina ekonomiskt efterblivna gener har slagit till med full kraft. Detta har jag shoppat:CK´s klassiker i samlarflaska. Dösnygg.
En perfekt laptop från Toshiba.

Toshiba Satellite C660-17K

En galet tjusig lampfot.Hysteriskt fina ljuskopparNu är jag på crazy pysselhumör, måste bara fundera ut vart jag ska börja. Gaaaaah.


Låt mig garva tills jag dör...


RSS 2.0