Hemma!

Det var den veckan det... Kan inte fatta hur en enda ynka liten vecka kan gå så förbannat snabbt! Nu är vi hemma igen o veckan har varit bra, kanske inte världens bästa väder, men lyckades ändå klämma på en liiiten bränna på mina bleka lekamen.

Förresten, tog lugnande eftersom jag har flyg-skräck-panik. Har inte sovit en sekund, packat upp alla saker (2 stora resväskor + handbagage), hämtat ut paket, rensat all post o reklam, tvättar för tillfället andra omgången o har pysslat nonstop sen vi kom hem. Vad är lugnande till för...?

Känns lite halvtrökigt att inte vakna av bubblande arabiska, släpig franska o popp-poppig arab-dunkadunka. Inte kunna sätta sig i solen med en kall stor stark... Men Tunisien har ju inte McDonalds... Så Sverige är nog inte så tokigt ändå =)


Drar imorgon! =D

Djuren dumpade hos djurhotellen o väskan packad. Bjuder på Lindas djupa funderingar innan vi drar:

Linda står o tar ut pengar... Pratar för sig själv:
- Mormor... Jag sa nog mommo. Mommo... Mommo... Ganska högt upp i ålder sa jag Mommo. 
Mojmoj... Mojmoj...  


Fisk?

Linda: Iiiiiiiiih!!!! En blå-fisk! Taaaa bort den!!! Eller vad fan heter det? Silverfisk?
Sandvikenhus!

Herre min jävla skapare.
Häromdan följde jag med kusinen till Sandvikenhus kontor för att hon skulle välja tapeter. Då såg jag gubben som man felanmäler saker i lägenheten till.
Jag bestämde mig för att gnälla lite om att våran lägenhet förfaller, samt att vi hade isbjörnar inomhus (ca 16 grader varmt).
Gick fram till honom o frågade om det gick bra att felanmäla på plats, fick ett otrevligt svar att Neeej, du får ringa. Går ut utanför lokalen, tar upp telefonen och ringer.
Han svarar: Sandvikenhus, det är P.
Jag: Nämen heeeeeeeeeeejsan. Jag pratade med dig för ungefär en halv minut sedan angående felanmälning.

Va?! Allvarligt talat?! Tror jag smäller av. Man kan inte få hjälp när man befinner sig i samma lokal som gubbfan, men däremot kan man genom att gå ut utanför lokalen o ringa göra honom till en alldeles utmärkt trevlig och hjälpsam man.
Skärpning för fan.

Nu jobb. Torsdag outlandish!

Hett tips =D

Gammal bryggerilåda inuti ännu äldre låda. Som pricken på i; ett halvdöende apelsinträd ovanpå = tidningsställ!


 


Madonna!

Jag säger: Skulle vara fint med ett kors med en madonna på... Menade typ en sån här:

Linda säger: Madonna. Pfft. Då kan du ju lika gärna ta New kids on the Block.
Känns som om vi inte menade samma sak...


Långis!

Ut på långis med kusinen!
Pysslig!

Kände mig lite pysslig häromkvällen o gjorde ett arrangemang i en kruka =)

Hjärtan på tråd, ljushållare i zink, lite trassel och ett vanligt stearinljus med ett trähjärta på.


Sundsvall!

Var upp till Sundsvall igår o ställde byrackan. Gick in i ringen själv med honom för första gången, nervös så jag trodde jag skulle dö. Men sen gick det bra, domaren var en trevlig prick från Slovenien o hon som assisterade honom var från Sandviken o kompis med kusin Jenny =)

O pälshögen får etta med cert. Jag höll på o stupa. Första gången som jag ställer honom o han får bättre resultat än nånsin.Bostaden!

Tänkte att i brist på annat ska jag lägga upp före o efterbilder av lägenheten.Köket innan rust:

Vardagsrummet innan rust (Syns en liten skymt av vårat sovrum också):Lilla rummet innan rust:Köket efter rust:Vardagsrummet efter rust:


O sovrummet:Lilla rummet efter rust:
Det var väl roooligt! Forden besiktad utan anmärkning, jobbar imorgon, utställning av hund på lördag i Sundsvall. Effektiv uppdatering.


Yaay!

Jahapp, då har man fått fasta helger på Ikea då. Tackkkarrrr!Tant?!

Ja, man får då höra det mesta av sina gäster på Ikea.
Idag var det en person som sa: "Akta tanten här nu när hon ska gå förbi". Personen syftade på mig. Personen var själv en dam som för länge sedan fyllt tant. Och om jag är en tant så borde hon själv vara stendöd vid det här laget.


Brrr...

Går ut o luftar vovven i iskylan...RSS 2.0