Hemlig...

Nu stänger jag av här ett tag. Måste vara lite hemlig =)

Regn!

Nu ska jag och min håriga plutt och min lite mindre håriga plutt ta våra ben o traska till Björksätra i spöregnet. Mysigt värre. Har haft nyckeln till lägenheten hela helgen, och den ska lämnas tillbaka idag.

Sen kanske man skulle ta och röja upp nya uteplatsen, men det känns som att man skulle vilja ha lite bättre väder då.

Jag o L snackar om att resa bort någonstans. Efter det har lagt sig lite med flytt och allt, så nu snackar vi januari. Men vart åker man? Känns ju som att det är ganska kallt i tex. Grekland då.Blä!

Jag funderar över mycket. Men just idag tänker jag ägna lite tid åt att spy galla över osmakligt skrivna texter.
För det första; Varför skriver man i helt offentliga sammanhang och berättar hur ens mage reagerar när man äter olika saker? Dessutom förklarar vi utförligt, med detaljer! Och varför berättar man om mindre angenäma i-lands-åkommor, som får läsaren att vilja halvdö och emigrera och önska för allt i livet att man aldrig öppnat sidan. Jag kräks...
Att man dessutom skriver som tre och en halv kråka med svårskrivligheter tycks det inte finnas några regler för.

I varje fall håller vi på att tokstäda som de idioter vi faktiskt är. Jag har gjort ren tvättmaskinen med diverse verktyg, till exempel tops och tandpetare.
Lägenheten minskar till storlek banankartong och vi har även hunnit med att röja förråd och uteplats, samt beundrat vår nya totalrustade lägenhet.

Och nej, det är ingen bebis på gång! Än... ;)

Gnägg!Sjuk?

Jag o L är i full gång med att packa ner lägenheten i kartonger. Fattar inte att man har så fruktansvärt med grejer! Helt sinnessjukt. Ska bunta ihop en massa o lämna av på Röda Korset eller något, känns lite bättre än att kasta allting.

Två veckor kvar till flytt, fast det känns som två år ungefär. Har varit o tjuvkikat in genom fönstren o det är jättefint.

Var till sjukhuset idag också, nu var det fjärde och sista besöket för tillfället. Nu väntar jag bara på att få klart besked. Läskigt värre!
Ännu en kommentar från L + mer

Igår blev det några öl i trevligt sällskap. Händer inte ofta nu mer, men det var rätt kul.
Annars har jag klippt klor och tassar och borstat ur Filip helt och hållet. Sen var jag en sväng till valbo och köpte en säng till honom. En stor sak i svart skinn. Tror ni han ens har tittat åt den?! Nej.

För övrigt är jag förjävla skittrött på gråtråkigt slaskväder. Vill ha massor med snö och minusgrader helst nyss!

L kom med en kommentar igår. En såndär som bara hon kan kläcka ur sig. Jag älskar dom =)
Jag: Linda, säg några stora författare.
Linda: Jan Guillou, Stieg Larsson, Liza Marklund och hm... Hrmm... öh... Helena Bergström!
Jag: Ha ha ha!
Linda: Ja, men hon har ju iallafall skrivit manus till en film.

Idag när vi var ute o promenixadeFriday night!

Kusinens son ligger på sjukhus med den beryktade baconfebern. Dessutom har han hjärtfel. Vad jag har förstått av media så är detta ingen vidare kombination. Hoppas givetvis att han blir okej snart.

Och idag fyller Sesame Street år. Det har funnits i 40 år precis just idag. När jag var liten följde jag detta slaviskt. Du vet, solen var gul, vattnet blått och jultomten fanns. Det fanns inga problem i hela världen. Men vem kan ha problem när man har en idol som heter Kakmonstret? Kommer förresten fortfarande ihåg avsnittet där han bakade en pyttepytteliten kaka. Riktig solskenshistoria.
Visste ni förresten att Egypten har en kopia av detta program. Det heter Alam SimSim . Och Afghanistan har kopierat ett annat barnprogram. Deras version heter Talibananer i pyjamas.
Nej, det heter den inte. Men det hade varit roligt.

Annars har jag haft två begravningar idag. En på 80 pers o en på 20.
Ikväll blir det lugnt med tv under täcket. Alltså tv´n på tvbänken och vi under täcket.
Imorgon ska vi på VIP-bandy, käka lite o se när SAIK utklassar Sirius.


Smalmat!

Jajjemen, det blir riktigt snyggt på menyn idag. Fläskfilé m. rostad potatis och grönpepparsås på vatten.
Shittans vad jag har utvecklats, ha ha.

Annars har jag fortfarande käftvärk from Hell, men fick ju extra mycket piller att proppa i min vinterbleka lekamen, tackaaar!

Och på fredag ska jag hålla i en begravning. Jag säger som alltid: Dödskul!


-


Var hemma hos Blondie igår o hämtade piller för jag hade ätit upp mina egna. Hon har världens sötaste lilla bebis som bara flinar. O så har hon såna där klämvänliga kinder ni vet =) Bebis alltså, inte Blondie! *Squeeeze*


Och det bästa man har sätter man ju på bordet. Här har ni lilla prinsessan i egen hög person =)
Ingen rubrik

Idag blir det ett återbesök hos käftis. Det är nu mer mitt andra hem och jag borde slå upp ett tält i väntrummet eftersom det sällan går många minuter tills jag ska in o gapa åt dom igen. Suck. Har ju naturligtvis åkt på infektion i käften efter operation nummer två. Så oväntat. Så nu blir det antibiotika i dagarna tio.

Vi var o spanade in genom fönstren till lägenheten igår och de har börjat spackla o greja. Snart flyttar vi =)
RSS 2.0