Peugeot!

Då var man med bil igen. Så länge klarade jag mig utan. Hä hä. Bytte från lilla Opel till stora Volvo och nu har jag inhandlat en Peugeot.

Och imorgon är det skola igen. Vilket betyder gå upp med tuppen.   



Tant Stridh har fått saker om bakfoten. Igen.

Linda: Jaha, då åker man väl på flininfluensan då... Suck.
Jag: Vad hette det?! Hahaha!
Linda: Va? Ja, flininfluensan? ....Lååång tystnad.... Öööh, svininfluensan menade jag.


Min tjejtjusarvovve ;)





Min hund, andras jyckar.

Så är det väl? Kom nu Cujo så tar vi en promenad...

Lindas kommentar: Jag träffade en skitsöt hund idag! Den hette som han som knarkar o sjunger o har en familj som brukar vara på tv. Men jag kommer inte ihåg vad det var.

Hunden hette Ozzy.



Yaaay!

Jahapp, årets andra delfinal av schlagern blir på nya arenan i Sandviken. Kan det bli bättre?





Tälta utanför biljettkassan?! Någon...? Nähe...


Augusti 24

Jahapp, då var första dan i skolan avklarad. Kändes väl okej, men frågan är ju om detta passar mig. Ger det en chans och ser vad som händer =) 

Filip röntgad HD A och ED 0 =)


Träffade någon som gjorde starkt intryck på mig. Kanske detta vänder nu...? Tack.

Tog en långis med Mr. F och kom hem alldeles nyss. När vi var ute o gick så kom en snubbe och hojjade förbi samtidigt som han kallade min vovve för Båtsman. Båtsman?! Hallå blindkäpp. Vart ser du likheten?



Nu är ju detta Cujo, men han råkar ju likna Båtsman på pricken.





Hunden står till Höger


Heldag i Bovik

Har varit i stugan hos L´s päron hela dagen idag. F är skitnöjd o har legat o sovit sen vi kom hem, men nu börjar det bli lite fart på honom igen.

Imorgon ska jag börja skolan. Kommer nog bli kul. Sist jag gick var det ju bara en massa mat. Nu är det lite annat =)

O så fick missarna följa med hem idag. Så nu ekar L´s kissekattrop mellan väggarna på Seegatan 14.
Till exempel: "Ska ni ha maaaat?" eller "Stiiiiina, Totte?!" och "Kissemisse mjaaaao".

Nu blir det promenix med monstret, sen ryggläge i soffan och CSI.




Förra året i Egypten.

Regnig lördag

Nu ska jag ta en promenix i det fina vädret med lilla vovven. Han är trött o sover fortfarande, var ju uppe o lekte halva natten =)

Åh utomlands kommer det bli snart får jag hoppas, o man längtar ju knappast mindre när det ösregnar.

Träffade en grabb från de norrländska skogarna igår o han kläckte en klockers kommentar. Jag gillar ju sånt... Han sa iallafall; "Ja här kommer man till stan (sandviken) och alla kallar en för bonde, fast egentligen är jag ju bara dräng" 
 


Ett fordon, tack!

Idag är det fredag. Jag är totalt handikappad och får snart svår lappsjuka och andra sjukdomar om jag inte skaffar en bil snart. Både jag o min vovve har ju i och för sig ben som inte är trasiga på något sätt, men kan ju vara skönt att kunna ta sig lite längre emellanåt.

På måndag börjar jag skolan och det kommer säkert bli kul. Träffade Ashleen (som jag jobbade med i 3bo) på ica här om dan, o hon skulle också börja på samma skola. Inte samma utbildning men man kommer säkert se henne trippa förbi ibland =)

Nu ska vi ta en promenix till Östanå!



Man slutar aldrig att förvånas...


Pälsmonster

Har tagit långis med vovven till mamsen o pappsen o käkade lite här. Trevligt värre.
Så skulle jag söka studiemedel till skolan som jag ska gå, o då skulle man skicka in en massa papper och intyg.

Letade som ett as efter antagningsbeskedet som skulle skickas iväg, hittade det en kvart senare. Och vad ser jag? En apa med propellerkeps. Min kreativa sida hade visst fått utlopp i form av en grymt ful apa med en ännu fulare propellerkepa på antagningsbeskedet. Oh my.




Fille fjonk

Nu är lilla prinsen hemma igen. Känns hur bra som helst att ha honom här. Han är helt groggy efter veterinären idag. Fick lugnande som gjorde att han ligger som en stor och hårig matta över hela golvet =)

Nu ska jag ut o snacka lite med Blondie, o sen ska jag svänga ihop lite mat innan jag svälter ihjäl.


Lindas hjärna

Det bara haglar braniac-kommentarer från L för tillfället. Inte direkt nåt jättekorkat, men ändå. Nog bara en tidsfråga innan nästa dumhet kommer...

Men idag är det en av hennes djupa tankar som jag ska dela med mig av.

Linda: Duu. Fattar du egentligen att hjärnan funkar som den gör? 
Jag: Hur menar du?
Linda: Ja, jag behöver bara tänka att nu ska jag dra upp armen (Drar upp armen över skallen) Och jaa, titta nu gjorde jag det!








En helt vanlig söndag.

Sitter o glor på friidrotts-VM på fyran och grenen gång. Har aldrig riktigt fattat mig på just gång, men alla brudarna ser ju överlyckliga ut när dom går o dessutom har dom ju snygga tvättbrädor hela bunten. Kanske något att satsa på? Bli glad o få en tvättbräda på köpet. 
 
Nu ska vi åka o lämna den lånade bilen till mams o passa på att dyka upp mitt i lunchen.

Pp: Men är du blond eller?! Haha!
?: Njae, det är nog mer råttfärgat...






Jag blir så förbannad.

Det duger att svara på meddelanden eller i telefonen när det passar dig och bara dig. Vilket är ganska sällan. Men om du behöver hjälp med något då passar det alldeles utmärkt att ringa eller messa. Om du förstår hur förbannat trött jag är på den där attityden... En vacker dag står du där ensam. Var rädd om dom du har. Och ja, ta åt dig!


Vad bittert det blev. Har iallafall fått låna Nintendo Wii av L´s lillasyster. Vilken ängel hon är =) Tack tack! 

Nu ska vi ta o svänga ihop nåt att äta o ta en öl till det =)


Ännu en kommentar av en viss person.

Drog till Stockholm igår o packade ur lägenheten, samt flyttstädade den. Det var skitjobbigt o jag har ont i muskler som jag inte ens har.
Polisfröken kom förbi o hjälpte oss att kånka soffor och puffar med sina enorma jaga-skurkar-muskler. Så det gick fort.

Sen sov vi på en uppblåsbar madrass mitt på golvet i vardagsrummet. Gummi mot parkett = Gnisslar satan. Vaknade med jämna mellanrum, och klockan halv åtta plingade en besiktningsman på dörren.  

Så till *Piip´s* kommentar (Har lovat att inte nämna något namn, för hon blir lite sur på mig) =P

Vi blåser förbi Arlanda o ser ett plan som lyfter:

Kommentaren: Titta, det lyfter! Men fan vad svårt att hitta i himlen!


Ja, nu kan ni ju gissa vem det var?! =)


Drar till storstan

Imorgon åker vi till Stockholm o plockar ur lägenheten. Var o hämtade släpet idag som var i liknande storlek som ett bostadshus. Perfekt tyckte jag, eftersom vi kommer få in hela bohaget plus hela lägenhetshuset om vi vill. Minst.

På torsdag ska jag till käftis o få tid för operation. Slita ut lite tänder som inte behövs.
Och imorgon är det precis sex år sedan Uffe lämnade oss. Helt sinnessjukt vad tiden går snabbt.

Jag o L sitter o glor på våra gamla betyg från skolan. Då säger kossan såhär: "Förstår väl att du fick bra betyg i skolan. Hotell och Restaurang gick väl ut på att äta så mycket det bara går... "





Sommarn tillbax?

Verkar nästan som så, skönt tycker jag. Ska snart ut på sjön o glassa lite om vädret håller i sig tills den snarkande donnan i sängen behagar vakna.

Igår var vi på fest hos Veronica, och det var jättetrevligt! Kanske därför L fortfarande sover som en stock, för det blev ju ganska sent. Eller tidigt i morse. Beror på hur man ser det. Supergod mat o massa trevligt folk!

Ikväll funderar vi på att åka till Högbo o kolla på Lena o Orup. Kan bli roligt.





Lindas djupa tankar

Gick nyss med L till affären för att köpa mjölk. Hon gick som vanligt lite bakom mig med pannan i djupa veck o funderade.

L: Duu...?
Jag: Ja?
L: Tänk om man var tvungen att ta av sig skorna varje gång man gick in i en affär.



Djupare än så var det inte!

Hemma igen

Då var vi hemma igen efter en vecka i storstan. På måndagen blidde det invigning av pride i Kungsträdgården. Det var faktiskt ganska roligt, och massor med folk. På tisdagen var vi på allsång på Skansen. Helt plötsligt börjar snubben bredvid att prata. Han frågade var vi kom ifrån o när han fick reda på det så fick vi stans utlägg om att han minsann var döpt efter sjön i Torsåker. Vilken merit! Han hette nämligen Malmjärn. Oh god!

Resten av veckan bestod av flator, bögar o schlager såklart. På fredagen drog vi till Grönan. Tog en tur med Insane, och det var lite av en besvikelse. 75 galna sekunder kändes som 5. Hade hjärna åkt tio minuter till! L´s jobbarkompis med gubbe o sötnosar till barn kom också ner.

Paraden var ju rolig o se, o efteråt gick vi ut o käkade o drack öl med L´s jobbarkompis nummer två. 

Sen hamnade vi bredvid toan på bussen både dit och hem. Gissa hur trevligt det är o få en pust rakt i fejan av lukten varje gång någon varit där. Nä tack, inför pisspaus på halva sträckan.

O så satt det en tant o virkade grytlappar bredvid oss. Då kom jag o tänka på min skoltid. Syslöjdsfröken Majvor tvingade oss att virka mumintroll. Mumintroll! Jag gav upp efter 5x5 cm och sydde ihop mina virkade centimetrar till något som Majvor döpte till råtta.

Nu blir det ryggläge i soffan o glo på nya Wallander.



RSS 2.0