Winterthrowupdisease

Ja... Då har man åkt på kräksjuka då, startade igår morse. Det är galet synd om mig! Hemma från jobbet två dagar, finns inget värre än att vara hemma från jobbet. O dessutom av en sådan vidrig anledning. O så är det nyår imorgon, o den lär väl ska spenderas på soffan...

Orkar knappt stå på benen, helt kraftlös av detta inferno. Nu ska jag lägga mig igen o sova bort lite feber.
Måste måste!

Hur många måsten som helst. Jag dör. Har artontusen kartonger med skräp som måste sorteras, obetalda räkningar som ska betalas, ett jobb som ska skötas, en hund som kräver min omvårdnad 24/7, tusen grejer som är borttappade och måste hittas på typ igår, ingen mat i kylen för jag orkar bara inte handla, en förfallen lägenhet för att jag inte orkar städa, julpynt som upptar mitt synfält o som måste bort, vänner som jag borde ringa...

Ja, jag vet, allt är helt och hållet självförvållat. Men ibland måste man få gnälla lite.
MORR! Nu tar jag en prompa med hundis o sen blir det jobbilajnen hela dagen! Hej.
Partey

Ikväll blir det utgång =) O imorgon börjar jag jobba igen =) Kante bli bättre!Slit!

Sista dagen av slit innan jag får två dagar ledigt =) Nu blir det päls på mig o hund i snöre för att trava till skolgatan o lämpa av honom!

Kräkunge

Ikea - Idioternas paradis. Igår var det en unge som spydde rätt över golvet. Då ger hans mamma honom en spypåse och låter honom sitta med den i knäet samtidigt som resten av familjen trycker i sig sin mat mitt framför ögonen på den stackars spykråkan. Taskigt!


Bebisvaktare

Igår hade ju jag lilla Alicia. Det var som vanligt skitmysigt och jag ska fråga hennes mamma om jag kan få henne i julklapp, alternativt köpa henne om hon inte går med på det första alternativet.
Hon brukar aldrig vilja sova middag hos mig eftersom vi alltid har fullspäckat schema. Men så sjöng jag en liten trudelutt för henne o då somnade hon som en liten tröttängel i sängen =D(Nä, jag ljög. Hon somnade inte förrän jag slutade sjunga. När jag sjöng för henne garvade hon o petade mig i fejjan.)


Sen var jag, Alicia, Sanna o Sannas lilla skrutt-Alex på McD o käkade. Kidsen fick en varsin cheeseburgare som dom satt o matade varandra med. Sen stoppade vi in dom i lekrummet o satt o garvade när Alex tryckte trynet mot rutan.
Världens sötaste lilla skrutt-Alex med elchocksfrippa =D
Nu; På med eskimåoutfit o ut o leka i snön.


Gilla julen

Ikea har ju kommit med den fantastiska idén som stavas j u l b o r d ... Perfekt för mig, jag får jobba som jultomten himself. Tycker bara att de har missat en liiiten detalj. Alla som köper julbord får en röd klisterlapp som det står "gilla julbord" på. Alla, både vuxna och barn, tycker att denna lapp är roligare än både julafton o Gröna Lund. Man hittar den klistrad på tallrikar, brickor och skyltar. Igår var de överallt. De lyste som hysteriskt röda stoppljus på tex. väggar, golv och fönster OCKSÅ. Nä, nästa år ska det tamejfan vara lappar som man fäster med säkerhetsnål! Punkt.  
Annars är det rätt kul o kolla på den långa kön som ringlar genom hela restaurangen o ut genom ingången kl. 14.45 för att sedan följa dödskampen om julmaten. Armbågar vässas o de sura kommentarerna ligger i luften för att sedan spottas ut när någon trängs lite, eller snor det sista av fladder-gravlaxen.

Idag är jag iallafall ledig efter åtta dagar på raken o då kommer lilla prinsessan hit o vi ska leka hela dagen =) Sen ska även Sanna banana komma med sin lilla söta skrutt o så ska vi luncha ihop.

Jobbaaaar

Av 16 dagar kommer jag jobba 14. Inte illa =)
Så idag har det vart hårdköra på julbordet, sen hem o städa o tvätta. Slå det om ni kan.
Nu är det moppdags o sen dö i soffan.


Ja, vad ska man säga?

Linda angående mitt haj-inlägg:
"Ja men hur kan man vara så dum o mata hajarna. Då kommer det ju flera. Jag menar, skulle det serveras pizza på pensionärsstigen så skulle man ju gå dit jämt..."


Haj haaj!

Ingen har väl undgått hajattackerna i Egypten, Sharm el sheikh? Jag o Linda var ju där förra året. Linda har hajskräck värre än klaustrofobisk person som blir levande begravd.
Men hon ville ju givetvis snorkla när vi var där så vi åkte på en snorkeltur med båt en dag.
Jag försäkrade henne om att det inte var någon fara o att hon inte skulle bli uppäten. Det blev hon ju inte heller så rätt hade jag.
Sen så kollade vi på en film där de fiskade upp en haj här om dagen. Precis där hade jag knuffat i Linda med orden: "Neeeej nej, det är ingen fara, det finns inga hajar här. Jag lovar."La la laaaa

Idag stod jag o skrålade högt och vackert till radion samtidigt som jag sorterade bestick. Plötsligt blev jag alldeles förvånad för att min sång lät så himla fin. Okej, det låter ju inte dåligt i vanliga fall heller, men nu var det verkligen riktig kvalitet på musiken.
Blev riktigt besviken när jag insåg att det var radion som överröstade min ljuva stämma. Suck.

Jobbilajnen!

Startade dagen med en långprompa i knähög snö med hund och kusin. Fortsatte med att leta outfit till Linda. Det tog sin lilla tid + två omgångar i Valbo (Jag var bara med den första, puh!)
Nu ska ni få höra vad det blev. Tappa inte hakan. Eller ögonen... En lite längre skjorta (!) ett par svarta tajts (!!!) och ett par högklackade stövlar (!!!!!!!!!!!!!!) Lite ovant tyckte hon, men shit vilken brud det blidde av henne ;)
Sen blev det julbordsjobb på Ikea.

Imorgon vankas jobb igen. Innan det blir det till att hämta lilla Alicia på dagis efter som hennes morsa jobbar.

Nu blir det Beck o levande begravd. Och jag vill ha officepaketet. Vart köper jag det?
 

 

 

 


RSS 2.0