Klä ut dig till Hitler...

... det är ju Heiloween führ fan!

Här sitter iallafall jag, alldeles eländig och ensam. L tog med sig Fille på promenix för jag har feber, käftvärk och en kind stor som en traktor. L kallar mig påssjuke-fia.

Kom att tänka på en lagomt klantig incident som hände när jag fortfarande var bedövad. Som sagt kunde jag ju inte stänga höger öga eftersom musklerna runt om var bedövade. Hur som helst, jag gick in i duschen, fyllde upp handen med duschkräm och givetvis hade jag glömt mitt ögas oförmåga att blunda. Jag kom på det igen när ögat sved som attan då jag fyllde det med duschkräm. Klumpeduns-påssjuke-fia.

Igår var vi i Sågmyra och Borlänge med L's mamma o syskon. Kikade runt lite på kupolen o på Lager 157. Det var trevligt =)



Så här ser jag ut idag:


Gaaaaah!

Fick precis jordens rus på kissekattskrället som fortfarande gapar och skriker tjugofemton timmar per dygn. Nu har hon varit tyst i kanske tio minuter, så jag funderar på att försöka sova medans det fortfarande är möjligt. Snart sätter hon väl igång med sitt oljud igen. Jag hatar störande ljud. Känns som att skallen blir lobotomerad med diverse verktyg.

Käften dunkar och spänner och blöder. Käken känns som en öm tennisboll. Det är inte så skönt, men jag hoppas att det snart går över. Blir ju inte så mycket onödigt äta iallafall. Man äter inte gärna i onödan om jag säger så...

Hade förresten världens sjukaste dröm inatt. Jag åkte flygplan och helt plötsligt störtade det. Alldeles innan vi slog i marken lyckades piloten räta upp planet och alla överlevde.

L har även kört en klockis-kommentar igen. Jag garvade ihjäl mig. Så här var det iallafall: Jag hittade en jättefin badrumsskylt som det stod kort och gott "bad" på. Den såg inte ut som på bilden, men la in den bilden så att det ska bli tydligare.
Jag sa ungefär så här: L, kolla här, den där skylten skulle vara fin att ha på badrumsdörren.
L ser på mig som om jag vore helt puckad och säger med förvånad ton; "Bad!?"
Hon trodde alltså att det stod på engelska och tänkte nog att det var en ganska korkad idé att det stod "dåligt" på dörren. Kul var det iallafall och nu ska jag slå omkull och tryna tills gaphalsen sätter igång igen.

För sent... *pluggar hörselgången*








Tand 2 ute!

Har varit o opererat bort nästa tand. Än så länge går det bra, men är fortfarande bedövad. Det är bra. Har även fått ena ögat bedövat och kan inte stänga det. Ser lite muppigt ut faktiskt.

Har även införskaffat öronproppar till inatt. Kattskrället är brunstig o springer o skriker, o då menar jag verkligen skriker nätterna igenom. Vaknade åtta gånger inatt. Stoppade in henne i garderoben, men inte hjälpte det. Suck. Så sista utvägen fick bli öronplugg.

Nu ska jag ta ett piller o lägga mig o kika på Ellen.



Sjukling!

Lilla plutten är sjuk. Feber o snorig. Trillade ihop i en hög och somnade mellan sängen o garderoben. Stackars liten =( Ska försöka pilla i honom lite alvedon o sen lura ut honom på promenad. För tillfället är han ute o springer i sömnen.

Annars blir detta ännu en lugn kväll. Jätteskönt o inte gå ut, utan bara ligga hemma med L-skling o o alla djuren o bara glo på tv =)

Annars har jag varit perfekt skitduktig idag och målat en hylla och en kista. Jättfint blev det, men måste köpa hobbypenslar så jag kan måla runt beslagen på kistan utan att kladda ner dom totalt.


Good news

Nu har jag ju världens bästa nyhet. Min moster har inte cancer! Helt otroligt. Men jag förstår inte varför man ger en sådan allvarlig diagnos utan att vara säker. Det var inte ens i närheten av en tumör. Och det tackar vi för =)

Sen stod jag häromdagen i duschen och drömde mig bort till varmare breddgrader. Hett vatten o tankar på typ Bahamas när L öppnar duschdörren o slänger ett helt glas ISKALLT vatten över ryggen på mig. Jag skriker som en liten flicka o har lust att dränka henne.

Just det ja, har hämtat ut biljetterna till melodifestivalen. Lyckades hålla reda på dem i en kvart ungefär, sen hade jag tappat bort dom. Tur att cafépersonalen hittade på dem innan nån annan gjorde det. Suck. Tankarna är bra spridda.



Knäpphunden i djup skönhetssömn.


En L-kommentar

L: (Helt förtvivlad) Staaaackarn! Han får bo där alldeles SJÄLV!
Jag: Vem?
L: Ja men han! Halsbrännan!

Tydligen någon reklam för halstabletter. Men innan jag fattade det då! =P

Nu ska vi trilla ner till stora centrum o kasta i oss lite mat. Sen ska L på möte och till farbror doktorn och själv ska jag sätta mig och skriva klart det jag påbörjade igår.


Varför sänds ett program som Våra bästa år på tv:n?
Vart finns logiken i patetiska människor som snackar med sig själva?
Skrota!!!



Det onda med det goda

Eller vad säger man?
Här har det hänt tusen saker på kort tid.

En fruktansvärd sak som hänt är att min älskade moster har fått lungcancer. En vidrig sjukdom som jag bara har sett på avstånd hittills, men som nu kommer farligt nära. Jag hoppas och tror på det bästa i den här situationen.

Annars ska jag till käftis idag och ta bort käkbensbiten (?) och så ska jag till sjukhuset kl 13.
Har en shoppinglista som ska avverkas idag också, och det är bland annat färg, en borste till Filip och sidorutor till bilen.




Mr H

Ännu ett inlägg tillägnat dig och din livsfarliga skalpell.
Ringde till käftis idag eftersom jag har en tandbit kvar efter smartskalletanden (trodde jag) som förpestar min tillvaro ganska rejält.

Jag: Mr H har glömt att ta bort hela tanden. Jag har en bit kvar som sticker rätt ut o käften på mig och dessutom gör den ganska ont...
Folktandvården: (Läs med riktigt klämkäck röst) Näheej då, det kan jag aaaldrig tro! Det är nog baaara en bit ifrån käkbenet som gick sönder vid operationen. Och nu har den börjat vandra och tränger genom tandköttet på dig.

Bara?! Tack... Nu känns det genast mycket bättre.

Förutom detta inferno har jag haft helsjuka drömmar om mat tre nätter i rad. Första natten åt jag ett helt paket Ballerinakakor med pepparkakssmak (???). Andra natten käkade jag tre McFeast och Co, och tredje natten käkade jag på Subway. En Bacon Melt utan bacon.
Undrar hur nattens meny kommer se ut... Ska intala min hjärna att drömma något lite nyttigare, för ska det hålla på såhär kommer jag ju spränga nålen på vågen snart!

Flyttkartong!

Snart är det dags att packa in sig i en massa flyttkartonger igen.
1:a dec går flyttlasset. Fast denna gång blir det inte 20 mil bort, utan typ 20 meter. Alldeles lagom =)
Har fått tag på en stor trea med stans uteplats och perfekt läge.

Har även varit till veterinären med hårbollen idag, han har öroninflammation stackarn. Men nu ska det väl bli bra med droppar o grejer =)

Var förresten o köpte en vindruta till Peggan häromdagen. Nu är det bara några rutor till som ska köpas innan man kan klistra ihop den.






R.I.P Peggan

Ja som sagt så har ju nån plättskalle gjort om Peggans rutor till glaskross, tackaaaar! Och med min vanliga förbannade tur så täckte inte försäkringen, tackaaar igen!
Är lite småsur fortfarande och tänker leka CSI. Så om någon har sett nån ful jävel stå o hoppa på Peggan, hör av er!

Pratade med kusinen idag o så frågade jag vad hennes ungar gjorde. Fick till svar att den minsta pratar i telefonen med en sked, och den största ligger under kökssoffan. Eh... Okej? =) Men dom har att brås på om jag säger så ;)

1:a december smäller det (pang) och nu kommer Sandra Sandritska Sjölander och hälsar på =)



Förjävlabannad!

Nån/några har lyckats göra mig riktigt skitförbannad. Varför i hela jävla fridens namn har ni slagit sönder hela min bil??????

Kom hit så ska jag med glädje möblera om er till picassotavlor!



Kick-Ass time

Till alla er bittra jävlar som aldrig kan dra på smilet för andras skull: Hård spark.

Skulle ju som sagt dra ut smartskalletand nr 2 idag samt ta bort stygnen som fortfarande sitter i vänster käfthalva. Givetvis blev tiden ombokad till den 29:e oktober. Det kunde de ju hjärna fått tala om lite tidigare så jag slapp gå hem från skolan i onödan. Morr.
Drog iallafall ur några stygn med mina bara händer, men måste ha verktyg till de som fortfarande sitter kvar.

Nu håller jag på med maten. På menyn idag står ugnsbakad yoghurttorsk med potatis o dillsås. Har även svängt ihop en smal köttfärssås. Hade alltid minst två dl vispgrädde i allt förut o det är halvt omöjligt att vänja sig vid ersättningen lättmjölk.

O nu ska L ha "Pang-Gardiner" (?)






Scwooop

Idag har vi varit stentrötta för vi var på Princess igår. Första gången på minst ett år. Trevligt var det, men det är inte så roligt o gå ut här. Har varit till valbo o hämtat en bok som ska läsas till på tisdag då jag även ska rycka tand nr 2.
Fillefjonksson sover borta inatt. Skönt för honom o få komma iväg o leka lite.

Imorgon ska vi dra till Falun o hälsa på bror med sambo o käka sushibuffé i Borlänge. Skitbra.



Välkommen till min egocentriska blogg

Nu har jag fått helg från skolan och det är ju skönt. Blir väl hemma nästa vecka eftersom jag ska på käfttortyr på tisdag. Kan ju bli bättre denna gång om Mr. H hanterar skalpellen som han ska. Skulle även bli glad ifall vänstra käfthalvan LÄKER snart.

Har massor med grejer som måste fixas, bland annat rensa kylskåpet, köpa en bok och läsa den, rensa i skåp och lådor. Visst låter det spännande...

Åh nöjespokalen, vilket underbart program!



RSS 2.0