Slampat runt med plånboken

Visst vettu, tänkte att plånkan skulle få slampa riktigt ordentligt idag. Därför packade jag in mig själv, käringa min o käringas lillasyster Propp Stridh i bilen o blåste iväg till Hedesunda för lite hederlig lagershopping. Vi proppade bilen full (alltså verkligen överfull) med ett vitrinskåp, något som liknade en garderob, två kakfat, en komod o en byrå med medicinfack. Kunde det bli bättre? Nä för det kunde det inte.
Sen vek vi oss dubbla för att få plats bland allt o rullade ner rutorna på fårrden för att sedan höja volymen till nästintill outhärdlig o poppa opera hela vägen hem. Den ni!
The big secret

Var ju egentligen inte så speciellt. Nu är allt klart med huset, spännande va?! =D

Jamen...

Då var det bara väntan kvar. Har gjort vad jag kunde. På fredag avslöjar jag resultatet här!19.22 pip

Imorgon är det dags för steg nr. 2. Nu håller jag tummarna. Kanske får man besked redan då? Eller så får man vänta lite till... Hoppas hoppas!

Annars har jag ju en halvledig dag imorgon, är dock en massa annat skit som ska klaras av. Jag trodde ju husköp innebar att man gick till banken, fick pengar o flyttade in. Så var icke fallet. Tur jag har käringa min som ordnar med allt jag inte fattar.
Men daaa

Nu ska vi snart på möte med mäklaren o tantaluringen som sålt huset till oss. Vi kan häva köpet om vi vill eftersom taket antagligen har blivit fuktskadat. Men vi får se vad de har att säga.

Väntar ju även på besked, känns som om dagarna sniiiiiiiiiiglar fram. Men vad ska man göra. Is i magen. Som jag är så bra på...

Jobbat hela helgen o stänger ikväll! ¨
 

Barn!

Ja, men då var släkten berikad med en liten. Kusinen kläckte idag, hela fem veckor för tidigt! Men lille killen på 2.5 kg var frisk och det var ju huvudsaken.
Jättegrattis!!!

Annars har dom besiktat taket på vårat hus idag o det såg ju inte alltför vackert ut. Suck. Har man gjort bort sig kanske?! =S


Med hus!

Jaa mään då var det klart då. Nu har vi köpt hus i boänge, jag o tanten. Kan det bli  bättre? Naaaj! Ska kanske göra om detta till en inredningsblogg, ha ha! Det nästan roligaste av allt var att gammeldamen som sålde huset var extremt religiös. Passande att sälja till oss då!
Uj uj..

Nu är det inte många timmar kvar tills det är klappat o klart.
O nu väntar ännu ett besked... Men det spar jag till torsdag-fredag nästa vecka då jag får reda på svaret! =D
Klart

Jajjemen, då vare klart då! Men inte förrän imorgon kl. 15 så är det helt officiellt. Så då kommer det stå här på bloggen för er som  är nyfikna ;)

The day...

Idag är det tisdag... o vi väntar o väntar. På besked om vad som ska hända. Återkommer senare =D


Dåligt med inlägg

Skitkass på att skriva här. Har inget roligt att dela med mig av för fem öre. Jag jobbar dagarna i ända och det är perfekt. Denna helg är jag ledig. Fick reda på att Filips mamma har dött av epilepsi och hjärntumör. Hoppas verkligen att det inte är ärftligt.

Annars så kommer det hända en jättestor sak i vårat liv. Nästan nåt av det största man kan tänka sig. Men bara nästan ;) Håll till godo mina vänner. På tisdag berättar jag vad det handlar om!RSS 2.0