Oh my god

http://svt.se/1.2338961/pensionarer_sagade_ner_barnens_trad

HAHAHAHA! Är det bara jag som ser framför mig ett gäng virriga tanter o gubbar med rullator o sekatör? Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahah! *Ramlar av stolen*

Pälshögsledig

Japp, lämnat bort byrackan över helgen, är faktiskt jätteskönt o vara lite ledig från honom ibland. Man tröttnar faktiskt på varandra. Sen kan det ju även vara skönt o inte kliva på honom, som man gör typ hela tiden eftersom han lägger sig på ett ställe och ändå lyckas ligga med en liten del av sig själv i vartenda rum i hela lägenheten pga. sin storlek.

Tanten har slocknat på soffan o låter som ett helt tåg. Häromnatten skällde hon på mig i sömnen. Hon hade nämligen tappat bort tvn o det var ju mitt fel såklart =P

Nu blir det en vända i duschen, sen blir det en hård kamp mot sambon för att knycka tillbax min soffplats! Godnatt!



Oh!

Idag kom jag över ett klipp på youtube med tatu ifall någon fortfarande minns dom... Detta påminner mig om en händelse för måååånga år sedan när jag hade ett ärende i kyrkan (Haha, ja, det är sant, har dock inte en aning om vad jag gjorde där.) Kommer så väl ihåg att det satt två inskränkta kyrkkärringar på bänken bakom och förfasade sig över dessa två ryska flatbrudar!
De pratade länge o väl om vilken synd de där två begick som motsatte sig Guds vilja. Ett rätt roligt minne idag.

Idag har vi varit hemma hos Jessica o Alicia, bjöd in oss själva på mat, perfekt. Imorgon åker pälshögen till Hagmurn o blir borta hela helgen. Vi jobbar ju ändå, så det är ju superkul för honom.





Schlagers!

Men blir man into lite partymooode när man drar igenom alla gamla schlagerfavvisar? Woop woop!




Bakning, check.

Har idag gjort chokladbiskvier o äpple/kanelmuffins. Inte illa det inte...
Nu blir det lite tv, skjuta ytterligare litegranna på det jag måste göra. SUCK!

Bing bing!

Idag har vi varit o hälsat på S-sjölander och hennes hysteriskt söta bejbis o hennes hysteriskt söta föredetta bejbis som nu ska fylla åtta år...

Igår shoppade vi lite till bostaden, bland annat denna tjusiga golvlampa från Ikea:



Annars har jag jobbat idag, började kl. 06 imorse, lagomt mör nu.
Nu blir det nöta sofftyg o glo burk resten av kvällinen.


Fixa dona =)

Har blitt lite kreativitet inom väggarna här på sista tiden... Bland annat en livboj som jag ska sätta upp på väggen i badrummet, kan ju komma väl till pass om man tar en simtur i badkaret.



Före:
Skitful, tråkigt blå med spegel i mitten.



Efter:
Lite roligare kan jag tycka



Sen har jag även borstat o badat hund, skulle nästan kunna tro att han blev en nakenhund, men icke, han har många pälsstrån kvar.




O en sak till.. Hellre lång o snäll än mellankort o elak!


Oj oj...

Nu ska jag slita ut hund på promenad i det supersköna vårvädret.

Sen blir det rensning av förråd! Känns som det kan behövas...




Falun

Kom hem från Big Bro i Falun för en stund sen, han har fyllt år så det blev en tripp dit.
Är på galet pysselhumör, men vet inte vad jag ska knepa ihop så då slutar det med att det inte blir nåt alls.
Sen har jag ju för tusonde gången i rad åkt på feber o förkylning. Måste ju vara stora fel på mig.

Nu ska vi åka o handla lite saker till kvällen. O dagens dilemma; vad ska man laga för mat?
Gosh!

Nostalgi!

Men gissa om jag blev överlycklig när jag hittade min barndoms bästa film någonsin på affären idag!!!



Hahahaha

Haaahahahahahhhh!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8577350.ab

HAHAHAHAAAAH!
Jag avlider.

Hundar

Idag när jag var ute o gick med hunden och Alicia så kom det en chihuahua från ingenstans som ett litet skott. Den började svansa kring Filip, jättenyfiken men vågade inte riktigt gå fram. Men så började jag kika mig omkring, ingen ägare o inget koppel. Shit. Så jag tog helt enkelt upp den o stod där som stans frågetecken med barnvagn, en landseer i ena handen o en chihuahua i den andra.
Gissa synen när ekipaget trippade omkring o letade efter ägaren som dök upp efter en liten stund =)




Suck

Jag som hade skrivit massor med roliga saker i förra inlägget o så fick jag inte ha det kvar. Ja ja, bara börja om igen då.
Idag har det varit en trevlig dag med besök av Malin. Nu ikväll ska jag fira allahjärtans fåniga dag med mina mjukisbrallor o tävän. Som vanligt alltså.

Fredag!

Idag har jag varit ute på puls-promenix. Sträckan som i vanliga fall tar ca en halvtimme tog det dubbla o jag o hunden plumsade med snö upp till knäna. Sen var jag ute o skottade fram bilen och ytterdörren med en minimal jävla plastspade eftersom något rikspucko har snott våran stora skyffel. När jag skottade fram bilen kastade jag över allting på grannparkeringen. Varför inte, liksom. Känner inte att jag är skyldig honom nåt.
Sandvikenhustjejen tyckte tydligen inte att det dög med min ingångsskottning eftersom hon tio minuter senare skottade om alltihopa =D

Sen ska jag åka o jobba litegranna! Kommer nog inte vara många själar där idag inte med tanke på väglaget.




Blir en trippis till Gävle

Ska vänta tills tant Stridh slutar, då ska vi åka till gävle o kika lite!

På onsdag börjas det... Läskigt värre =D 




En idiot på resa

Kanske världens roligaste program. Jag dör.




Intressant värre. Eh..

Snart blir det en liten dusch o sen blir det framstupa soffläge o glo på en film! Imorgon ska jag o Alicia leka hela dagen. Ska proppa henne full med kakor o grejer så att hon tycker om mig.
Jobb hela helginen o mello delfinal 2 på lördag. So perfect! =D



Tjockholm!

Yes, idag blir det en blixtvisit i hufvudstaden för att göra av med pengar på kläder o lite annat kul!

Kollade på reprisen av mellon igår. Måste bara säga att det var den sämsta skit jag någonsin sett. Och varför varför VARFÖR (!!) hade bidrag nummer 6 (Rasmus) lånat Karlsson på takets kläder?





Tjurig pälshög =D


Partey!

Ikväll blir det mat o lite dricka med våra kära vänner Friedlands. Sen blir det arenan med resten av pensionärerna. Helt sjukt vad det går långt mellan festerna nu mer.

Nu blir det ut o gå långis med pälshögen o sen städa litegranna.




Effektiv dag!

Har hunnit varit ut på långis, gjort mig fit for fight samt varit o handlat massor med saker. Helt perfekt. Nu ska jag sätta igång med städning och tvätt så att jag är redo för roligare saker sen!

Vart ska man åka om man ska utomlands? Arabländerna verkar ju bara vara att glömma. Såg att Jordanien som vi har varit helinne på att åka till blev attackerade av raketer senast för ett knappt halvår sedan. Dessutom i turistorten vi hade bestämt oss för.
Kanarieöarna känns ju lite väl tråkigt och någon annanstans är det ju inte varmt nu. Suck. Dagens I-landsproblem.

Morr

Jag blir irriterad i vanlig ordning. Har en hel hög med folk i min närhet som blir som osynliga när det skaffas karlar, eller om ett dåligt förhållande plötsligt blir bra. Fundera på det, ni börjar bli några stycken =P

Förra året var ju vi i Egypten i den här tiden, eller vi hade precis kommit hem. Såg på nyheterna häromdagen att en stridsvagn var parkerad utanför ingången till hotellet vi bodde på då. Läskigt.

Här bodde vi


RSS 2.0