Hoppsan daaa

Har varit ute o gått idag med Mads, L o L´s mamma, 1.4 mil blev det, och det var jobbigt kan jag lova. Vovvarna dog litegrann när vi kom hem.
Sen går jag ju på antibiotika också och det är sådär kul. Fick ju stans infektion i käften efter att Mr. H hade gått lös med skalpellen, tackaaar!

Just för tillfället sitter vi o glor på Tina T´s konsert på burken o ska snart ut sista svängen med odjuren.

Gick förbi en barnautomat med tuggummin o leksaker ni vet. En såndär som kostar en tia eller femma och så får man något helt meningslöst i en plastboll efter att ha snurrat på det där hjulet. Jag o L fick iallafall för oss att vi skulle ha en Barbapapa. Sexton plastbollar senare insåg vi att vi kanske inte skulle få en Barbapapa. Vi har istället sexton av Barbapapas ungar liggandes här hemma...

Nu; Pillercoctail



Quiz igen! =)

Vad kan man hitta under en Landseer-läpp?



Svaret:


Irrijävlaterad!

Aldrig nånsin får man vara riktigt nöjd. Jag är så förbannat irriterad vid detta tillfälle att jag har lust att släpa någon i örat runt hela Sandviken, o sen släpa tillbaka i det andra. Gaah!
Hade bokat en tvättid i tvättstugan för en enda gångs skull för att jag skulle tvätta och torktumla min Peak dunjacka.
Och vad händer?!?! Jo, dom stänger av strömmen mitt i tvätten, så nu har allt dun samlats i en klump i ena delen av jackan. Vilket resulterar i att jag inte kan torktumla den. Vilket resulterar i att om man ska ha jackan på sig i vinter så kommer man få en gigantisk puckelrygg. MORR!

Sen så har tandoperationen igår gett ett skitsnyggt blåmärke på käkbenet. Hur hett som helst. Ont gör det också. Både i och utanför käften.

Nu har jag surat klart tror jag.

Vi var iallafall på Flickan som lekte med elden idag och den var bra såklart. Fast jag hade proppat i mig alla popcorn när tio minuter av filmen hade gått...




Käftsmäll...

... ser det ut som jag har åkt på. Och känns som så också för den delen. Var ju till käftis idag o skulle ta bort ena smartskalletanden (Har bokad tid för nästa tortyr om 2 veckor).
Men de satt ju så tokigt till så det gick inte att dra ut dom, så istället blev det operation.

Fick för mig att jag skulle ta en titt i gapet efteråt så jag ställde mig med öppet kakhål framför spegeln och vad ser jag?! Jo, Mr H (tandläkaren) har inte bara tagit bort tanden, utan har även lyckats gjort ett rejält snitt på ett helt annat ställe i munnen. Jäkla tur för honom att jag var bedövad, men känns ju lite jobbigt att han råkar slinta med kniven eftersom jag ska till honom nästa gång också... =S
Så nu sitter jag här med munnen full av stygn och smärta.

Har iallafall svängt ihop räk- och blåmusselgryta med persilja och utan vitt vin för sånt hade jag inte, och fyra räkmackor på det som blev över. Mycket bra.

Nu blir det tv-kväll med inbyggt mys.


Puuh

Nyss hemkommen från långis runt sjön i Högbo. Helt superskönt. Varit ute på två jättelånga promenixar idag, plus att vi har spatserat runt i Gävle. Inge sitta stilla här inte.

Igår var vi o bowlade, första gången sen jag gick på mellanstadiet tror jag. Det var ganska kul faktiskt. Aktiviteeeter, mina vänner.

Nu mat, sen bingo =)



Varför?

Som jag ångrar det enormt klantiga smset jag fipplade iväg för en halvtimme sedan...
Jag ber så fruktansvärt mycket om ursäkt!

Får det värsta svaret man kan tänka sig. Ett meddelande med innehåll som fick mig totalt stum.
Varför? Livet är så jävla jävla orättvist.

Tycker ni det behövs fler bevis på att det inte finns några högre makter?!

Tänker på er


Quiz!

Fråga: Vad är det som har svart hår, är utan byxor och låter såhär: "Jag vill ha en twix", "jag vill ha en kexchoklad", "jag vill ha en mums-mums" och "ååh, det luktar geléhallon"?

Svar: Linda Stridh på en strikt diet







Söndag

Givetvis så glömde jag ju att tanka i vanlig ordning, och självklart lägger peggan av i en uppförsbacke. Där sitter jag, utan batteri i telefonen. Ja allt löste ju sig till slut, men jag måste komma ihåg att tanka... Måste måste!

Imorgon ska vi börja nya livet, L ska köra en Kick Start och jag ska bli hälsan själv. Nu är det slut på socker för ett tag =)

En annan ganska kul grej som hände var att jag hittade ett gammalt Photoshop som har legat o skräpat. Nu blir det till att lära sig hur det funkar bara...

Nu ska vi promenixa runt kanalen med vovvarna, sen blir det duschen och framstupa soffläge + CSI.


Open up, Sandvikenhus

Var ju som sagt o kikade på lägenhet igår. Kombinationen mörk/ljusbrun korkmatta med fläckar i ett obestämbart mönster, rött, grönt, blått och rosa storblommiga väggar, ljusrosa köksluckor, en skitful bård och en skitfulare furupanel i köket gjorde att jag hellre lever mitt framtida liv i en trappuppgång i Björksätra än på Skolgatan. Faktiskt.   

Ringde damen på lägenhetsaffären och försökte beskriva hur överjävligt det faktiskt såg ut, att det var som hämtat från 80-talet och att jag tänkte vägra bo där. Hon gick med på att eventuellt byta ut den kräkframkallande bruna korkmattan, men förklarade glatt att resten skulle inte bli utbytt förrän 2014.

Och som om jag skulle lägga ner en mindre förmögenhet på att rusta en av deras lägenheter när dom är så förbannat snikna själva. Skulle inte tro det!



Måndag 19.02 pip

Idag är sista lediga dagen innan skolan börjar igen. Ny vecka och nya möjligheter. Vad djupt. Blir nog ganska bra skulle jag tro =)

Vi var o kollade på en lägenhet idag också. Den var fin och hade en jättestor uteplats. Nu är det väl egentligen bara en sak som avgör, och det är om vi får rustat i sovrum och kök. Ska ringa till S-hus imorgon o kolla.
Linda pratade i telen med han som bor där nu. När de hade lagt på sa hon; Haha, vad kul, det lät precis som Sam! Och vem öppnar dörren om inte Sam i egen hög person. Det var lite roligt =)


Peppans svar på frågan om han trivs i sin lägenhet: Jo jag trivs bra. Det är perfekt att ha en egen dörr.
 
Tur att du har en egen dörr! Kan ju bli jobbigt att dela med andra =)




Massa bus hos Veronica idag =)


What...

Jahapp, då var det fel på hotmailen då... Så jag skickar ett gnäll-mejl till support och får svaret:





Tack för att du skickar ditt ärende till supporten.

Ditt könummer hos supporten är: 1111341355





Undrar om jag kommer få vänta...


Farbror Doktorn

Idag ska Flatfia till läkaren och det ska bli jättekul. Drömde inatt att dom skrev ut massor med piller som var så stora att jag inte kunde svälja dom. Alltså, dom var stora som tennisbollar och fastnade i halsen.

Annars händer det inte sådär överdrivet mycket. Fick för mig att uppdatera hårfärg igår kväll. Och det får jag ju sota för vareviga gång eftersom resultatet som vanligt inte blev som jag tänkt mig. SUCK!


Nu ska jag ut och valla väldig vovve.



RSS 2.0