Cirkus!

Får jag presenteeeeraaaa. Kattcirkus på Seegatan! Lägenheten där det är garanti att du kommer bli terroriserad av minst en katt innan du lämnar stället.
Försök gå från ett rum till ett annat, du har minst en kisse som åker snålskjuts på din fot. Bädda sängen och jag lovar att det hänger tre småmissar som duktyngder i överkastet.

Tro inte att blommor, prydnadssaker och annan lägenhetsinteriör får vara ifred, nej då! Ju mer som välts och has sönder, desto bättre.
Och nu till det bästa av allt: Försök sov! Tre kattungar i fejjan som hoppar på en, klöser en överallt samt slåss med varandra, helst ovanpå en själv. Gärna i skallen. Gärna flera timmar.

Och till sist har vi kattmamman som försöker fostra skiten med att låta såhär: Kurr kurrrrr... krrr... mjauu, MEIIIIAAAWWWWW! inte mindre än 24 timmar per dygn.

Om du dessutom delar säng med en människa som drar finfina stockar, utropar diverse ramsor i sömnen HÖGT, gnisslar tänder, fäktar med armar och ben så de hamnar i huvet på en själv samt håller andan och låter som två dykartuber så är lyckan fullkomlig!


I love cats...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0