Gilla julen

Ikea har ju kommit med den fantastiska idén som stavas j u l b o r d ... Perfekt för mig, jag får jobba som jultomten himself. Tycker bara att de har missat en liiiten detalj. Alla som köper julbord får en röd klisterlapp som det står "gilla julbord" på. Alla, både vuxna och barn, tycker att denna lapp är roligare än både julafton o Gröna Lund. Man hittar den klistrad på tallrikar, brickor och skyltar. Igår var de överallt. De lyste som hysteriskt röda stoppljus på tex. väggar, golv och fönster OCKSÅ. Nä, nästa år ska det tamejfan vara lappar som man fäster med säkerhetsnål! Punkt.  
Annars är det rätt kul o kolla på den långa kön som ringlar genom hela restaurangen o ut genom ingången kl. 14.45 för att sedan följa dödskampen om julmaten. Armbågar vässas o de sura kommentarerna ligger i luften för att sedan spottas ut när någon trängs lite, eller snor det sista av fladder-gravlaxen.

Idag är jag iallafall ledig efter åtta dagar på raken o då kommer lilla prinsessan hit o vi ska leka hela dagen =) Sen ska även Sanna banana komma med sin lilla söta skrutt o så ska vi luncha ihop.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0